Linia frontu > Serwery Red Orchestra
|EU| Helden
Mr. J:
Ode mnie mogę powiedzieć, że jeśli będzie możliwość pogrania czołgami z normalnymi ludźmi , to się piszę. AB tak.
A czy posiadacie serwer do DH?
Biały Orzeł:
Zdecydowanie jestem za AB.Ale jeśli są jakieś z nim problemy to lepiej zostawić wanilię żeby nie zniechęcać ludzisk.
BartBear_[PL]:
--- Quote ---Mr. J :
Ode mnie mogę powiedzieć, że jeśli będzie możliwość pogrania czołgami z normalnymi ludźmi , to się piszę. AB tak.
A czy posiadacie serwer do DH?
--- End quote ---
[PL] RedOrchestra.PL RO: DH v.3.0.1 IP:87.98.237.193:7757
(wystarczy kliknąć naszą flagę przy "Serwery" w drugiej belce pod bannerem strony żeby uzyskać podgląd co posiadamy - jako RedOrchestra.pl i zaprzyjaźnione)
--- Quote ---Biały Orzeł :
Zdecydowanie jestem za AB.Ale jeśli są jakieś z nim problemy to lepiej zostawić wanilię żeby nie zniechęcać ludzisk.
--- End quote ---
Te problemy to zamierzchłe czasy kiedy jeszcze nawet nie wiedziałem kto to admin techniczny serwera :satisfied
nie ja wtedy instalowałem i konfigurowałem :D
a Linux upierdliwy w tym temacie jest:O_o
No ale teraz na "czyściochu" wszystko powinno być wpariadkie, no chyba że nie będzie :p
NAPISZ MI KTÓRYŚ PM'a z tym o co prosiłem - samemu mi się nie chce dobierać, ja tu tylko sprzątam :wink
kurkawodna1981PL:
--- Quote ---BartBear_[PL] :
Chodzi o to, żeby serwer posiadał jak za dawnych czasów grupkę oddanych graczy, którzy dbaliby o frekwencję. Już przechodziliśmy eventy, jakoś nie zaskoczyły, tzn. polityka którą uprawiają na PzDF mało nas interesuje (3 banery na tydzień o fightnightach+ cotygodniowe info na steam). Dlatego jak mnie nie przekonacie że na prawdę w stanie obecnym serwer jeszcze "zaskoczy" to mam zamiar się przychylić do próśb czołgistów (apel z poprzedniego postu nadal do realizacji)
--- End quote ---
Niestety Misiu Ty Mój,dawne czasy już raczej nie wrucą,gdy graliśmy całą zgrająz Goralem,Trawa,Ciocia,Kaszpirem,z chłopakami z BSE,no i z SADKIEM ;)
Może tak kiedyś zorganizować wieczór OLDBOJÓW(no i jednej OLD GIRL:p)
Skład stary,TS+browary=niezły ubaw!!!
???
BartBear_[PL]:
teraz to ino Mumble Kuro... ;/ ja starodawny jakoś tej waszej mechanizacji nie łapię :wink
Jak przekonasz tych ludków to czemu nie, ale sądzę że do RO2 to będzie to trudne, no chyba że już mówisz o starej ekipie na nowej RO2 :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version