Linia frontu > Serwery Red Orchestra

|EU| Helden

<< < (5/8) > >>

Mr. J:
No fakt szkoda, że RO straciło popularność, ostatnio gdy grałem, to dużo więcej serwerów zaludnionych było, a i poziom graczy (administracji) był wyższy. Choć dzis pozytywnie się zaskoczyłem, gdyż dopadłem bardzo rozsądnego kierowcę, dzięki czemu przekonałem się co znaczy zgrany zespół w czołgu, a znaczy bardzo wiele. Koleś zwie się Das_Niveau

Kadi_:
No mi chodzi o ten na którym ktokolwiek gra ;)

BartBear_[PL]:
Dobra popróbować ożywić Astera zawsze można, ale odciążcie mnie trochę. Niech jakiś zapalony czołgista wyśle mi na PM listę pożądanych WSZYSTKICH map jakie maja się znaleźć na serwerze (zarówno te standardowe jak i customowe, czołgowe a także combined które by pancerniacy przełknęli).
No i w końcu uruchomić AB czy nie!?

kazmirzk:
Bart a nie możnaby było spróbować ożywić tego serwera poprzez jakiś event ?? Zeby zapelnic ten serwer potrzebujemy przynajmniej 10 osob, ktore wejda w tym samym czasie.. Mozna zorganizowac jakas nocke czy wieczorek na asterze 2 na wybranych wczesniej mapach..

BartBear_[PL]:
Chodzi o to, żeby serwer posiadał jak za dawnych czasów grupkę oddanych graczy, którzy dbaliby o frekwencję. Już przechodziliśmy eventy, jakoś  nie zaskoczyły, tzn. polityka którą uprawiają na PzDF mało nas interesuje (3 banery na tydzień o fightnightach+ cotygodniowe info na steam). Dlatego jak mnie nie przekonacie że na prawdę w stanie obecnym serwer jeszcze "zaskoczy" to mam zamiar się przychylić do próśb czołgistów (apel z poprzedniego  postu nadal do realizacji)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version