Linia frontu > Serwery Red Orchestra
|EU| Helden
Biały Orzeł:
Aster pancerny by się przydał jak cholera :) Bo na mapy for fun to mi się nie chcę życia tracić.Albo pancerno-piechotny z głosowaniem na mapę.I jeśli by się to udało to PLEASE!!!! - bez jumpów,housów i innych pierdół.Są fajne ale ile można grać w to samo? ;)
Kadi_:
Popieram chociaż to może zniechęcic całą gawiedź grającą w Ro tylko po to żeby na battleinhouse pograć.
BartBear_[PL]:
Jak się nie wypowiedzą tutaj obrońcy pustego serwera standardo-piechotnego (którzy wcześniej pisali że zmiana na taki z poprzedniego stanu na pewno go zapełni) to w weekend dokonam kolejnej modyfikacji na pancerno-kombinowany standardo-customowy :O_o
Napiszcie mi jeszcze czy uruchamiać AB czy ma zostać vanilla-acziwmentowy :D
--- Quote ---
Popieram chociaż to może zniechęcic całą gawiedź grającą w Ro tylko po to żeby na battleinhouse pograć.
--- End quote ---
Na tym serwerze nie ma nic batlehausowego, mylą Ci się serwery my tutaj o Aster2 piszemy nie o tym nowszym [PL] RedOrchestra.PL RO:TDM & Fun Maps
kurkawodna1981PL:
Zmiana na " pancerno-kombinowany standardo-customowy"to nawet niezły pomysł:yes.Co do AB to niewiem,mam nadzieje ,że już z nim niema takich kłopotów jak kiedyś:con.
I czy My Bart naprawde byliśmy kiedykolwiek "w formie"czy po prostu innym jej brakowało:p
BartBear_[PL]:
--- Quote ---kurkawodna1981PL :
Zmiana na " pancerno-kombinowany standardo-customowy"to nawet niezły pomysł:yes.Co do AB to niewiem,mam nadzieje ,że już z nim niema takich kłopotów jak kiedyś:con.
I czy My Bart naprawde byliśmy kiedykolwiek "w formie"czy po prostu innym jej brakowało:p
--- End quote ---
Łee ewryfing ander ful kontrol!
A w formie byliśmy a jakże, przecież na tenczas na onczas stał za nami pluton z NKWD z odbezpieczonymi © GRANATAMI&trade
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version