Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Fall Barbarossa - temat ogólny
Hiacenty:
--- Quote ---Wawer :
Podczas kampanii nie będziemy "odgrywać" bitew dokładnie tak, jak było to podczas wojny bo nie miałoby to sensu chyba?
W Fall Barbarossa będzie możliwość wygranej każdej ze stron, czyli równie dobrze niemcy będą mogli zdobyć Moskwę i Leningrad.
--- End quote ---
gustavo a gdyby wojna sie potoczyła inaczej ?:)
Yab_PL:
Raz: wszystkie osoby ktore nie graly w podobne projekty czy tez nie wiedza jak to wszystko bedzie wygladac ani nie znaja regulaminu prosi sie uprzejmie o zamkniecie mor..., znaczy sie o nie zabieranie glosu.
Dwa: tak bohun, masz racje, ze walczyles o to zeby prowincje mialy jakas wartosc strategiczna i zeby nie byl to rajd do stolic. Wtedy i to moze to przypominalo. Ale zasady sie zmienily od tego czasu i to raj do stolic napewno nie bedzie, jak juz to sukcesywne posuwanie sie do przodu na jak najwiekszej szerokosci frontu. Rowniez kto ma jakie prowincje nie zostanie bez znaczenia
Apos:
Mam do Was jedno zasadnicze pytanie - czy ktokolwiek z Was widział już zasady Barbarossy, że toczy się tak zażarta dyskusja na ich temat? Bo w/g Waszych postów można odczytać, że już niby wszystko wiecie - chyba piraci, od których znacie zasady rozprowadzają nie to o czym faktycznie Barbarossa będzie xD
O dzięki Yab za dodatkowe wyjaśnienie :)
ShariK PL:
Jak najszybciej musicie otworzyć te forum. Bo jeszcze tutaj wybuchnie wielka afera :O_o
Bohun:
Ja tylko zadałem pytanie co niby miało skłonić Niemców do uderzenia na Stalingrad. W żaden sposbób to pytanie nie było oceną systemu.
Yab, się dziwisz że jest taka dyskusja? To dlaczego nie przedstawicie wszystkich materiałów do kampani - mapy i zasad, a nie wymagacie aby zapisywać się w ciemno. Trochę to wygląda jak sprzedawanie kota w worku. Czyżby się baliście, że niektórzy po poznaniu zasad mogą się wycofać? Wpierw powinniście przedstawić zasady a potem przyjmować zgłoszenia. Nie odwrotnie, a Apos w tamtym tygodniu już wyznaczył termin, który już zdaje się nawet minął.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version