Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Fall Barbarossa - temat ogólny
Apos:
@gustavo - tak, będzie mapka Leningrad. Nie rozumiem natomiast o co chodzi z tą przesadą n.t. Moskwy - jeżeli Axis tam dojdą i wygrają to zdobędą, w czym problem?
Błędów się nie spodziewamy, ponieważ tak jak już wspominałem - bazujemy na sprawdzonym, grywanym od lat oraz udoskonalonym systemie dla gry Red Orchestra.
Bohun:
Jeżeli w kampani celami są Berlin i Moskwa czy to oznacza, że na mapce kampanii są tylko regiony na tym kierunku. A co ze Stalingradem? A jeżeli jest to co mogloby Niemców skłonić do zboczenia w ten kierunek?
ShariK PL:
Bohun myśl logicznie. Jak kampania barbarossa ma się rozgrywać tak jak odbywała się w realu, to organizatorzy tego nie przeoczyli i nie przeoczą.
Skar:
--- Quote ---A co ze Stalingradem? A jeżeli jest to co mogloby Niemców skłonić do zboczenia w ten kierunek?
--- End quote ---
moze bonus za prowincje strategiczną? :P albo mapki które czerwoni mogliby łatwiej zająć na południu ? :P
Bohun:
Jeżeli zdobycie Moskwy oznaczałoby zwycięstwo w kampanii, to pchałbym się prosto do celu za wszelką cenę, a nie zajmowałbym się jakimś Stalingradem. To, Szarik nazywasz nielogicznym myśleniem? A bonusów za prowincje (o co swego czasu walczyłem, aby było w zasadach), o ile mi wiadomo twórcy nie przewidzieli.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version