Linia frontu > Mapowisko
Po co one komu?
AC| AdRain:
dokładnie po co to komu? ściągnełem te mapy... zainstalowałem wyszstko cacy chce wejsc na serwer i od nowa się ściąga...
a podczas instalowania pisze ze nie znaleziono steama ale instaluje do katalogu steama... gre mam w innym katalogu śmieszne.. ja rezygnuje z serwera nie będe czekać 40min żeby ściągnąc mapke to nie dla mnie :)
Goral:
Skoro ściąga Ci mapki jeszcze raz z serwera to oznacza, że instalator zainstalował Ci je w innym katalogu niż korzystasz. Musisz to sprawdzić "ręcznie". Pewnie masz dwa katalogi z grą... Jeden z instalatora z płytki a drugi z instalacji Steama. Instalator wrzucił mapki do katalogu Steama, a ty korzystasz z innego podczas gry...
Sprawdź to sobie...
pastor44:
Witam
Mam podobny problem co kolega AC| AdRain
sprawdzilem katalogi sie zgadzają
w czym moze tkwić problem??
Eric:
Problem tkwi w tym że przy wybieraniu scieżki dajemy aż do "/maps" i właśnie w tych mapach tworzony jest od nowa folder common.
Prawidłowa scieżka powinna wyglądać np: C:\Program Files\Red Orchestra\steamapps\common\ ( i tu już się zatrzymujemy).
Drugi problem jest gdy mamy 2 katalogi w program files. Red Orchestra i Steam. Najlepiej jest wtedy zainstalować mapy 2 razy, po razie do każdego katalogu.
.
Brzmi to może niezbyt jasno, ale mam nadzieję że da się zrozumieć :D Jak nie to pytać.
Kowal:
Ja zrobiłem jak napisał Eric i wszystko działa
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version