Linia frontu > Mapowisko

Po co one komu?

(1/4) > >>

Goral:
Ano właściwie nie wiem... mapki ściągane są z naszego serwera wpraktycznie z całego Świata...
A jak dzisiaj weszły na serwery F-B.pl mapki customowe wybrane przez graczy (kilku bo kilku, ale nikt nikomu nie bronił oddać swoich typów) i co się dzieje? Ano serwer pustoszeje bo... w większości Polacy nie mają map customowych, a nie chce im sieczekać aż się ściągną w czasie gry... No chyba, że jest jakiś inny powód takiego zachowania...
[_]
I tak na mapce, typowej walce w mieście, pełno budynków, pokoi, zakamarków, gdzie praktycznie trzeba zdobywać metr po metrze teren, czyli raj dla piechoty, zostaje na serwerze 2-3 osoby! Na mapce, gdzie 32 mają co robić! Mapka jest najpopularniejszą w mapowisku, ściągnięta została 264 razy, nie licząc ile razy w mappacku ( 228 ).
[_]
Niestety, ja tego nie potrafię zrozumieć :(

mundi:
Hmmm...Też tego nie qmam.

Goral:
Dla tych leniwych i tych nie leniwych przygotowałem Mappack zawierający te 5 map customowych, które są na serwerach F-B.pl
Szukajcie ich w Mapowisku, gdzieś na dole.
Jest instalka (exe) i spakowane archiwum (7z), oba mają po 16 mega z kawałkiem.

PrezesOi:
download "in game" dziala na F-B.pl nietypowo wolno (porównując do innych z jakich sciagalem-w czasie gdy na fb.pl jest 0.1% completed gdzie indziej jest 1%) ...

--- Quote ---Dla tych leniwych i tych nie leniwych przygotowałem Mappack
--- End quote ---

mysle ze to rozwiaze problemy, i znowu bedzie full... mozeby nawet poswiecic temu newsa na stronie, lenistwo ludzi jest ogromne i moga nie zobaczyc tego tematu ;)

Sieja:
Moze to dlatego, ze jeszcze wszyscy nie znaja podstawowych map a wy juz dajecie customowe ? Ja bym poczekal z tymi mapami jeszcze z tydzien zeby wszyscy sie nauczyli grac i poznali mapy

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version