Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

ogromny problem, prosze o pomoc :(

<< < (5/6) > >>

popiol:
Jacy delikatni i obrazliwi sie znalezli :| A w slowie lole nie widze nic brazliwego... Dobra sorry... Denerwuje mnie juz ten Steam, przed chwila chcialem uruchomic gre i Steam wyskakuje mi z czyms takim: http://img116.imageshack.us/img116/7823/helpcb2.jpg niewiem o co mi chodzi, bo nie znam angielskiego, co on mi chce cala gre od nowa scaignac czy jak ? :| Jeszcze sie chcialem zapytac, jakbym sciagnal sobie jakies nowe mapki do RO to do jakiego folderu je wgrac ? :(

Mati:
Opcja Szukaj Nie Śmierdzi!

Macias1973:
Popiol, trochę pokory. Zrozum ze osoby które korzystają z tego forum nie są tylko dla Ciebie i maja inne interesujące ich tematy, maja swój czas na napisanie swoich wrażeń, sugestii itd. Trochę inicjatywy, poszukaj, jeśli faktycznie nie ma takiego tematu to pisz albo podłącz sie w pochodny temat który umożliwi Ci pomoc. Nie odbieraj tego złośliwie, ale za każdym razem będziesz otrzymywał informacje typu poszukaj, znajdź.  Admin i inni użytkownicy też ludzie, maja swoje zajęcia, rodziny itd. i tak zastanawiam sie skąd tyle zapału i czasu u nich :D serdecznie was pozdrawiam.
Wierze ze wkurza Cię Twój problem i chciałbyś pograć, wszystko do opanowania.

popiol:

--- Quote ---Mati :
Opcja Szukaj Nie Śmierdzi!

--- End quote ---

dzieki, ale jezeli dobrze zrozumialem to musze cala gre przeisntalowac ? :| bezsens.... jakos kumple nie maja tego problemu, ja mam teraz gre zainstalowana na D/Gry to musze zainstalowac na C/Program Files/Steam ? :| To by bylo bezsensu bo ja wszystkie gry instaluje na dysku D.... i nie chce na C...

Goral:
Nie próbowałem, ale pewnie wystarczy jak odinstalujesz i zainstalujesz ponownie Steama do katalogu z grą. Bo teraz masz 2 instalki, jedną honorowaną przez Steama, drugą honorowaną przez instalkę Cenegi.
Musisz doprowazić do jednej instancji gry, czyli zmusić Steama, żeby uruchamiał się z katalogu instalki.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version