Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

ogromny problem, prosze o pomoc :(

<< < (4/6) > >>

Mati:
Nie no ręce opadają... Wgraj swój awatar (64x64x8000) - widocznie przekracasz dozwolony rozmiar obrazka.

Wrona:
To jest po prostu niedopuszczalne! Bezkarnie obrażać Admina ("ty jestes zwykly banan") i forumowiczów ("lole")i jeszcze otrzymywać odpowiedzi na swoje lamerskie pytania!
        Read The Fucking Manual drechu

Administratorzy, dlaczego tolerujecie coś takiego? To jest po prostu obraza i uważam, że ten chłystek powinien zostać wykopany od razu, czego zresztą wcale się nie obawia... " I nie strasz mnie tu ban(an)ami"

Macias1973:
&#8222;Wiecie przecież, iż z tego, co wystawia waszą wiarę na próbę, rodzi się wytrwałość. Winniście przeto dokładać starań, żeby wasza wytrwałość była jak najpełniejsza; wtedy będziecie rzeczywiście doskonali, nienaganni, wolni od jakichkolwiek niedoskonałości.&#8221; To dla cieprliwych. Pozdrawiam

p.s na spokój Panowie,  bany, zjebka to tylko sprowokuje..

S!b!K:
Lole ?? LoooL co w tym obrazliwego ?:> Jaka ta spolecznosc jest delikatna oO

Goral:
Ja to odebrałem jako żart z jego strony, dlatego nie reaguję tak ostro. Ale jeśli będzie się powtarzało takie zachowanie to poleci i nie ma co się nad tym rozprawiać. Ostrzeżenie spowodowało usunięcie "ogromnego podpisu" więc znaczy się, że słucha adminów, tylko tak jakoś trochę inaczej :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version