Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Podejrzenia o czity...

<< < (33/41) > >>

Nowy:
ja napiszę tak - Do pewnego czasu graliśmy czysto.... ale później ja znalazłem WH.. powiedzmy,że  gdzieś tam sobie go znalazłem...  jako,że mieliśmy własny serwer najzwyczajniej zacząłem małe próby na ludziach.... później publik... aż w końcu  mecz z CM zagrałem na haxie....  cała akcja z czitami była taka,ze najzwyczajniej  po meczu z tymi włochami MVSN czy jak oni tam mieli, się wkurwiłem  i stwierdziłem,że dlaczego skoro  oni mają to ja mam nie  mieć.... później chłopaki na meczach się dziwili dlaczego mówie,ze słyszę jakiś tupot butów i wskazuję  gdzie idą  oczywiście mniej więcej,żeby nie było podejrzeń. Czy Plonek miał Haxa grajac w BSE ? nie wiem bo każdy sie obawiał drugiej osoby.

EDIT :

jak mowisz do Mamy - Daj 10 zł to mówisz,że na lizaka a wydajesz na browar i fajki :D  to tez kłamstwoi bardziej chujowe wobec niej niż ludków którzy sa tylko nickami na serwerze ...

To tylko gra, a wielu traktuje to tak jak by od niej zależało ich  własne życie.

Pozdrawiam - Despi :D

[yellow]POSIADAM CZYSTE NIE ZBANOWANE NIE HAXOWANE KONTO RO  BEZ SKAZY MOGE ODDAC ZA SYMBOLICZNĄ KASĘ ALBO JAK KTOŚ BĘDZIE MIŁY TO ZA FREE :D [yellow]
i nie jest to żadle lizodupstwo tylko najzwyczajniej  zagraca mi dysk... po co ma spleśnieć jak może być użyte przez kogoś kto się nie znudził grą

kryszek:
Nowy :

--- Quote ---ja napiszę tak - Do pewnego czasu graliśmy czysto.... ale później ja znalazłem WH.. powiedzmy,że  gdzieś tam sobie go znalazłem...  jako,że mieliśmy własny serwer najzwyczajniej zacząłem małe próby na ludziach.... później publik... aż w końcu  mecz z CM zagrałem na haxie....  cała akcja z czitami była taka,ze najzwyczajniej  po meczu z tymi włochami MVSN czy jak oni tam mieli, się wkurwiłem  i stwierdziłem,że dlaczego skoro  oni mają to ja mam nie  mieć....
--- End quote ---

To nie jest żadne wytłumaczenie, czy jeśli jacyś goście mnie okradną na ulicy, to też mam kraść,zeby być tacy jak oni ??
A nie prościej powiedzieć, nie umiałem grać, i musiałem użyć tego syfu,żeby być lepszym?? Tylko jakim kosztem?? Grać lepiej grajac na czitach, tylko po to by być szykanowanym, i wyzywanym od różnego rodzaju pał itd??

--- Quote ---To tylko gra, a wielu traktuje to tak jak by od niej zależało własne życie.
--- End quote ---

Nie, tylko ludzie nie lubią cziterów, i chwała im za to.

--- Quote ---Pozdrawiam - Despi :D
--- End quote ---

Nowy:
no to juz sobie nie moge nikogo pozdrowić ?? :)

kurwa mać co z tego że ktoś  jest dobry w gierki ??  ja pierd**e xD co komu to daje w codzienności ??    zamiast opowiedzieć coś ciekawego dziewczynie opowiesz jej ,ze dzis zajebałes 10 hedszotów i zajebałeś jakiegoś kolejnego mega  komputerowca z bagnetu....

Skucha:

--- Quote ---kryszek :
O i tu jest dobrze pokazane. Sojuz Ty bocie, o pionku też nic pało nie wiedziałeś, nie??

Widzisz Skucha, dobrze mówiłem,zę wy wszyscy z BSE jesteście tacy sami, szczerze to wolałbym zeby na tej scenie zostało nawet zasrane 10 osób a nie 20 razem z wami, ludźmi z BSE

--- End quote ---

wiesz co jestes szczeniakiem jeszcze widze, mozesz sobie dalej nas obrazac, obarczac o jakies haxy, ja i tak wierze, ze wszyscy na ten moment graja czysto z bse i jak desp powiedzial granie to zabawa a nie zycie, widocznie ty nie masz nic do roboty poza graniem i szukaniem dziury w calym ;] jak chcesz ze mna pogadac to na gg zapraszam po 18 lub wejdz do nas na tsa i porozmawiaj z nami co cie tak strasznie irytuje i przestan tu spamowac jakie to bse jest najgorsze itp. no trza do pracy leciec bb;]

Nowy:
Skuszek ?? Ty w pracy ??  chyba na Centralnym w Wawie   xD xD xD xD xD xD  hahaha

:P :P :P

dżołk mały :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version