Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Podejrzenia o czity...

<< < (34/41) > >>

Skucha:
trzeba troche kasy zarobic na pazdziernik bo impry przednie sie szykuja w akademiku :P

AdikPL:

--- Quote ---Nowy :
najzwyczajniej  po meczu z tymi włochami MVSN czy jak oni tam mieli, się wkurwiłem  i stwierdziłem,że dlaczego skoro  oni mają to ja mam nie  mieć.... p[yellow][/b]

--- End quote ---

CI włosi to takie cieniasy ze  uciekli  z oficjalnego meczu  w połowie  bo nie mogli wyjść z nami z respa  a ty mówisz ze oni haxyy mieli - lol

Co do Skara - wiem jak on gra i nigdy nie strzelał tak by widzieć przez ściany , może i miał  je ale na pewno nie używał przynajmniej nikt mu nigdy na meczach nie  zarzucał tego w przeciwieństwie do reszty starej ekipy z bse !!!

Podoba mi sie jak bse sie tłumaczy " my nic nie wiedzieliśmy " a tu rozmowy na gg o tym na ts  - ale trzymajmy sie wersji ze nic nikt u nich nie wiedział !!!

PS. Dla tych kilku nowych co dopiero przyszli  do bse mała rada - dajcie sobie spokój z tym klanem jeśli chcecie kiedyś gdzieś jeszcze  pograć w normalnym klanie a nieść za sobą smród  z bse

kryszek:

--- Quote ---Skucha :

--- Quote ---wiesz co jestes szczeniakiem jeszcze widze, mozesz sobie dalej nas obrazac, obarczac o jakies haxy, ja i tak wierze, ze wszyscy na ten moment graja czysto z bse
--- End quote ---

No pewnie że gracie czysto, i tak samo jak z desperatem i teraz z pionkiem, sojuz o niczym nie wiedział ;)

--- Quote --- i jak desp powiedzial granie to zabawa a nie zycie, widocznie ty nie masz nic do roboty poza graniem i szukaniem dziury w calym ;]
--- End quote ---

Co nie zmienia faktu, ze gra się uczciwie, nie?? Uwierz mi, ze mam co do roboty :)

--- Quote ---  jak chcesz ze mna pogadac to na gg zapraszam po 18 lub wejdz do nas na tsa i porozmawiaj z nami co cie tak strasznie irytuje i przestan tu spamowac jakie to bse jest najgorsze itp. no trza do pracy leciec bb;]
--- End quote ---

Zaprawde powiadam ci, ze dobrze wiecie co mnie irytuje. A jesli chodzi o spamowanie, póki co żaden admin nie zwrócił mi uwagi, wiec nie życze sobie ,zeby zwykły user to robił, i nie rozumiem czemu wypowiadają się tutaj ciągle gracze, którzy w tym klanie są od niedawna??

PS. Adik dobrze prawi z tym przesłaniem dla tych co dopiero przyszli :)
--- End quote ---

Nowy:

--- Quote ---AdikPL :

PS. Dla tych kilku nowych co dopiero przyszli  do bse mała rada - dajcie sobie spokój z tym klanem jeśli chcecie kiedyś gdzieś jeszcze  pograć w normalnym klanie a nieść za sobą smród  z bse

--- End quote ---

Lepiej do Adik Squad :D

dżołk :D

Ogólnie to teraz sobie  gram w BF 2 jak mam czas po pracy  bo przynajmniej ten Punk Buster w miarę działa, po za tym jest bardziej kolorowy. Ro jest jak papier toaletowy.
Przygoda z czitami się skończyła a była żeby gra nie była taka szara :)
Po za tym haxy u mnie byly po  6 miesiącach odkąd zacząłem w to grać więc każdy nawet  najwiekszy noob by się cos tam nauczył ustrzelić po takim czasie. Z reguły tacy już grają klanowo....

wisnia:
Tak przyglądam się tej polemice i muszę powiedzieć, że to co tu czytam napawa mnie wielkim smutkiem. Szczególnie post Nowego. Wychodzi na to, że gra którą traktowałem jako genialną rozrywkę pełna jest różnej maści oszustów. Nie pieje tu do nikogo konkretnie, nikogo konkretnego nie mam na myśli. Zacząłem grać w RO, bo gra jest wyjątkowo realistyczna jak na gry tego typu. Inaczej mówiąc - trudna. I dzięki temu przy niej zostałem, bo każdy ma w niej na dobrą sprawę równe szanse. Każdy dzięki treningowi mógł być lepszy niż inni , co dawało dodatkową dawkę realizmu, bo przecież na froncie stary wyga wojenny potrafił lepiej odnaleźć się w walce niż żółtodziób. Tacy goście którzy korzystają z czitów, powinni być piętnowani głównie za to, że psują grę i jej klimat innym graczom. f...k them all kimkolwiek są ! Podzielam zdanie Kryszarda - używanie czitów w RO mija się z celem. Przecież to nie jest platformówka w której zdobywa się kolejne levele, ani doom gdzie jak nie możesz sobie z czymś poradzić żeby iść dalej wpisujesz te iddclip czy inne. W RO dzięki czitowaniu nie zdobędziesz szybciej stopnia generała który będą wszyscy widzieć i bić pokłony... w RO sens ma tylko czysta, normalna gra. Więc po co ludzie oszukują ? Ja osobiście tego nie rozumiem ...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version