Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Pytanie o serwery

<< < (2/3) > >>

AWG:
Wawer nie tylko ty tak myślisz że gra wymiata :> , jak dla mnie to najlepsza sieciówka z tymi elementami które chciałęm widzieć w grze, zgranie (jak sie trafią tacy kolesie), pojazdy, realistyka (najlepszy + według mnie) itd. naoglądałem sie chyba wszystkich filmikow z youtube i ciągle mi mało czekam teraz aż dostane nowego kompa i od razu zamawiam gre. Ps.dojdą do tej gry 2 osoby ja i mój kumpel, im więcej tym lepiej :P.Pozdro

AdikPL:
Zapraszam serdecznie , moze nie jest to gra gdzie jest 1000 serwerów ale jak sie chce pograc to sie zawsze coś znajdzie , no chyba ze ktoś lubi  takie  gry  bezmyslne jak  COD4 , to wtedy bedzie nazekać na RO

J@hoo:

--- Quote ---AWG :
Wawer nie tylko ty tak myślisz że gra wymiata :> , jak dla mnie to najlepsza sieciówka z tymi elementami które chciałęm widzieć w grze, zgranie (jak sie trafią tacy kolesie), pojazdy, realistyka (najlepszy + według mnie) itd. naoglądałem sie chyba wszystkich filmikow z youtube i ciągle mi mało czekam teraz aż dostane nowego kompa i od razu zamawiam gre. Ps.dojdą do tej gry 2 osoby ja i mój kumpel, im więcej tym lepiej :P.Pozdro

--- End quote ---

W pewnym sensie masz rację, ale nie do końca. Gra ma w sobie wiele błędów, z którymi niestety już nic nie robią. Pozatym serwerów polskich jest mało - RAPTEM 3 z czego na jednym toczy się życie sceny RO, pozostałe 2 wg mojego rozeznania sa prawie nie grywalne. Na zagranicznych różnie z pingami bywa. W każdym bądź razie miło będzie poszerzyć szergi polskich graczy.
Aha - oststnimi czasy staje się TRENDY mieć cheaty, co można coraz częściej zauważyć na serwerach i w zasadzie tu AWG nic nie poradzimy, ponieważ nikt nie opracował programu antycheatowego. Myślę jednak, że ten problem zniknie ze sceny RO tak szybko jak się pojawił. Zyczę Ci udanych fragów i miłej atmosfery w grze.

AWG:
J@hoo o jakich błędach masz na myśli ? a co do czeaterów to akurat nie nowość :/ bo w każdej grze znajdą sie ci co cheatują. A co do gry to gdzieś czytałęm żę panuje niemiła atmosfera w związku z czołgistami i noobami (chociaż nooby to nie nowość) i tak pogram w RO a jeśli będzie źle  to będe musiał czekać na call of duty 5 (podobno znowu ma być w czasach ww2 i oby były pojazdy bo inaczej nie bedę mial w co grać a co do realistyki no to trudno się mówi). Mam nadzieje że będzie dobrze z RO jestem narazie pozytywnie nastawiony :P Pozdro

Nowy:
Ja gram od jakis 3 tygodni i nie narzekam :) fajna gierka

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version