Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Pytanie o serwery
AWG:
Witam, mam zamiar kupić Red Orchestrę ponieważ lubie gre z realizmem a gra w Call Of Duty 2 już mi się przejadła, brak realizmu taka typowa rozwałka.I teraz moje pytanie zanim kupię RO. Miedzy innymi interesuje mnie ilość serwerów czy dużo osób gra na serwerach bo nie interesuje mnie gra 5vs5 itp. chciałym pograć na pełnych serwerach albo na minimum (jak dla mnie) graczy czyli 30.Wiec czy jest dużo takich serwerów czy opłaca się grać ?Ogólnie o grze dużo czytałem i mi sie bardzo podoba bo lubie gry właśnie takiego typu realizm, zgranie itd. Więc niech ktoś da nawet zdjęcie jak wygląda lista serwerów i niech ktoś napsize ile jest serweró gdzie gra dużo osób. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Chrzaszcz:
rano jest malo, moze ze 2 sensowne, znacznie lepiej popoludniu, nie wzuce screana bo z roboty wrocilem i zwyczajnie nie chce mi sie za duzo siedziec przy kompie :p ale jest w czym wybierac, moze nie dzieisiatki ale kilka dobrych serwerow znajdziesz na ktorych bedzie sporo ludzi.
Wawer:
Z polskich serwerów jedyny grany full to Inea ( 28 slotów) zwykle pełny. Jak wpadnie konkretna ekipa poziom jest naprawde dobry, jeśli nie trzeba raczej szukac serwerów za granicą.
A tam sa dwa serwery 50 slotow, zazwyczaj pełne do póżnych godzin nocnych, kilka serwów na w granicach 40 slotów.
W każdym razie jest gdzie grać. Jest też pare serwów z mapami niestandardowymi ( a map custom do R.O. jest masa)
Zresztą tutaj możesz sobie wszystko sprawdzić.
Poza tym co tu dużo gadać gra wymiata...jak dla mnie nr1 od 1.5 roku i nie zapowiada się żeby to sie szybko zmieniło.
pozdr.
duMeL:
nie chce zakladac nowego tematu no wiec: juz od dluzszego czasu zbierma sie do powrotu do RO jednak jak widze 250 servow, z tego na 25 ktos gra to mi sie odechciewa, czy dalej tak jest? pytam bo nie mam zainstalowanego steama
Skar:
co z tego, że grają ludzie tylko na 25 serwerach? ile Ty byś chciał osób na raz... I tak na kilka serverów jednocześnie nie wejdziesz :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version