Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Desperat (podzielony temat z losiach na polskich serwerach)
Dziki_Koziol:
Ekhm, WH bez skilla gówno komuś da, taka jest prawda. Co do rozbijania klanu bo jeden z jego graczy hakował, cóż, przydałyby się jakieś dowody, że inni wiedzieli co robi Desperat lub że też hakowali. W przypadku braku takowych proszę o nie pierdolenie głupot. Bacznie obserwować to można każdy klan, nie tylko BSE. "Afera Covala" była wcześniej i padły zarzuty o hakowanie, tylko gdzie dowody i czemu to wszystko wyszło tak późno? Szukamy dalej czarownic??
Co do Desperata skłonny jestem uwierzyć, że "testował" haxa, ale skriny i to że, grał z WH na swoim koncie - sam sobie strzelił w kolano. Z drugiej strony trudno się też dziwić, że inni tak emocjonalnie do tego podchodzą, nikt nie wie ile te "testy" i w jakiej formie trawły... :D
AdikPL:
--- Quote ---Dziki_Koziol :
Co do Desperata skłonny jestem uwierzyć, że "testował" haxa, ale skriny i to że, grał z WH na swoim koncie - sam sobie strzelił w kolano. Z drugiej strony trudno się też dziwić, że inni tak emocjonalnie do tego podchodzą, nikt nie wie ile te "testy" i w jakiej formie trawły... :D
--- End quote ---
Wystarczyło by powiadomił po cichu o tym fakcie wszytkich adminów , ze chce zobaczyć czy da rade wykryc i razem by to sprawdzili , a skoro wpadł nie mówiąc nikomu nic to nie ma tłumaczenia , miał i koniec. Co do BSE mysle ze nie my gracze innych klanów jestesmy władni tu podejmować decyzje.
Zrobią co chcą, zreszta podjeli już decyzje ze zostają , co do PC sa jacyś organizatorzy i oni maja oststeczna decyzje .
Dziki_Koziol:
Fakt, mógł tak zrobić...
_KaszpiR_:
a ja was bardzo prosze aby nie przeklinac, wystarczajaco duzo juz miecha latalo.
jihad_trawa:
--- Quote ---AdikPL :
Wystarczyło by powiadomił po cichu o tym fakcie wszytkich adminów , ze chce zobaczyć czy da rade wykryc i razem by to sprawdzili
--- End quote ---
Nikt z adminów raczej by się na to nie zgodził. Co najwyżej by powiedział Desperatowi: "Testuj sobie ale z botami, nie na serwerze".
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version