Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Czy sie oplaca:P?
Desperat:
--- Quote ---detoX :
a czy gra podobnie jak DoD 1.3 juz powoli "umiera" ? czy tez coraz wiecej graczy :)? u mnie gra kosztuje 24.90 + jakas koszulka za free :D jutro ide kupic
--- End quote ---
Nic nie umiera :)
Fakt ze no jak jest tak jest ale wierni i oddani :D :D :D :yes:yes:yes walcza juz po kilka lat :) ( mam na mysli odkad powstalo ro czyli w 2004r ?? :D jakos tak )
po za tym jak Ci sie nie spodoba zawsze mozesz komus opchnac konto steam...
w sumie czy 25 zl to jest duzo hajsu ?? eeeeeeee nie :D w sumie mozna pojsc na impreze ... wiec ide na impreze bo ro juz mam od roku siakos :D
ciocia|Ola:
detoX scena mała bo mała jest - o ile wcześniej nie dostaniesz bana na serwery ASTER na miesiąc, albo dożywotnio. Więcej na ten temat może opowiedzieć Ci AdikPL on zbiera wszystkie info o banach, kto, za co, i na jak długo :D
a w grę możesz spokojnie zainwestować i polecam instalacje bez płyt, czyli tylko wklep CDKEY w steam i czekaj :)
detoX:
thx :) gre jutro rano kupie :P a polakow mozna duzo spotkac? i czmeu RO nie ma w esl?
Wawer:
RO nie ma w esl bo jest w CB i w specjalnie dla RO stworzonym Ladderze, gdzie właśnie zaczyna się nowy sezon: http://www.roladder.net Na razie wakacje, większość klanów odpoczywa , ale pewnie od września znów w ladderku będzie ze 30 -40 ekip w tym mam nadzieję co najmniej 4 polskie.
Desperat:
Jak sie uda zebrac ekipa to tez startujemy :D ... Jak sie uda.... a co to kilka(dziesiat) porażek :D :D :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version