Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Szpiegowanie w klanach.

<< < (7/11) > >>

AdikPL:

--- Quote ---jason.paury :

Drodzy Panowie z [2ndAD] - to, że macie tylko jednego idiotę w klanie, który podszywa się pod innych i bluzga ile wlezie, to:
- absolutna bzdura, bo idiotycznych, chamskich, nietolerancyjnych, a nawet antysemickich tekstów od różnych członków Waszego klanu nasłuchałem się i naczytałem ostatnimi czasy wiele
- nikogo tak na prawdę nie obchodzi, bo jesteście klanem i to WY jesteście odpowiedzialni za to, co robią Wasi ludzie, a wszelkie tłumaczenia są po prostu nie na miejscu

żal.ro.pl

--- End quote ---

Zgadzam sie z toba ze to co sie stało nie moze byc w zaden sposob usprawiedliwione i tez ponosimy wine ze nie zaaregowalismy w własciwym czasie, i kazdy z nas który odszedł z 2ND nie zamierza sie wypierac ze tak sie nie stało.

_KaszpiR_:
ziszcza sie moj niestety mroczny pomysl na zwiekszenie ilosci dowiedzin poprzez jedna afere w tygodniu.

ja to widze tak
AD dalo dupy ze tak łatwo dali nieznajomemu albo osobie pod nia podszytej informacje o rzeczach klanowcyh. pol biedy teamspeak, ale juz dawanie loginow na forum itd to zal - jak mnie prosi o cos takiego toz awsze zwracam sie w druga strone np przez gg osoby ktora znam, albo kaze jej wypelnic formularz z zapomnianym haslem. tak wiec sami sobie nawazyli piwa.

Mati znajac te informacje nie musial robic takiego numeru, ja dla mnie sprawa jasna ze traci prawa admina na Inei, na asterach decyjze podejmie rada HeadAdminow.

Edit:
boze, syf robicie sami sobie gorzej niz na board.coutner-strike.pl, odechciewa mi sie grac w te gre i prowadzic serwis.

wujek|T3N54MC024W523:
hmm czy fusy po kawie mnie mylą czy Hans Kloss też był szpiegiem ? ha! wyszło szydło z wora!

syfy musza sie czasem pojawiac tylko po to by docenić stan skóry zadbanej :) yin & yang

Alex:

--- Quote ---Mati :
................
@Alex

No to tak samo jak Twój kolega z klanu. Z tym, że on powstrzymał sie od kickowania i banowania "frajerów".
Tak swoją drogą to ciekawi mnie dlaczego grasz na serverze gdzie admini nie są za bardzo wg. Ciebie wporządku, a HA mają gdzieś co oni robią. To chyba troche przeczy samemu sobie.
...............

--- End quote ---

Coś Ci się chyba pomyliło jeżeli myślisz, że ktokolwiek gra ze względu na adminów. Admini jacy są to każdy widzi. Widocznie nie było innych chętnych na to stanowisko. Zresztą zawsze twierdziłem, że na adminów i do klanów przyjmować tych ludzi którzy skończyli 18 lat.
A co do gry na asterach (o inei przez grzeczność nie wspominam), to są w zasadzie jedyne polskie serwery ale coś tam Enclave wspomniało o jakimś publiku który mają w niedługim czasie udostępnić. Nie wiem czy wtedy na asterach sami "Roplayers" i fejki typu "Jack Rose" nie zostaną.

trawiator:

--- Quote ---Alex :
Admini jacy są to każdy widzi. Widocznie nie było innych chętnych na to stanowisko.

--- End quote ---

To już było wałkowane wiele razy, niestety chętnych nadal brak.

Co do Matiego to dziś wieczorem przedyskutujemy sprawę.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version