Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Team Poland

<< < (7/8) > >>

Dziki_Koziol:

--- Quote ---Plazma :
Skucha 1stcav jest lepsze od PW i to 100 razy bo znam kilka osob z 1stcav ;)

--- End quote ---

Ze dwa razy to tak, ale nie 100 :P

plonek:

--- Quote ---Wawer :
A ja znam Rysia z klanu:D

--- End quote ---

ja tez znam :P

ciocia|Ola:
100 razy lepszy?
Czyli na jeden punkt PW, kolega z 1stcav musi mieć 100, hm takiej punktacji w RO jeszcze nie widziałam :P
Plazma raczej niemożliwe - troszeczkę zaszalałeś.

Wawer:
Może troche odbiegne od tematu, ale i tak robi się tutaj off-top...

Scena R.O. ze względu na małą liczbe klanów, jest dość czytelna.

Są dwa doświadczone,  ograne w ligach klany:

team enclave ( w tym gracze z nieistniejacego, aktywnego w ligach [DESTINY] )

1st cav          ( wzmocnione świetnymi graczami z nieistniejacego juz klanu UKF)

Następnie wymieniłbym klany stojące, wybaczcie,  nieco niżej w hierarchii, jednakże bedące istotna siłą naszej malutkiej sceny:

Panzer Waffers czyli "Pancerne wafelki"- klan wywodzący się się z nieistniejącego multilkanu Assasin Clan. Bardzo sympatyczna ekipa ( zaprzyjaźniona z moim poprzednim klanem [DESTINY].
Mimo , że grają zdecydowanie dla przyjemności, maja w swoim składzie graczy z dużymi umiejętnościami i doświadczeniem. Ostatnie mecze z nimi były bardzo emocjonujace... ach ten Gdańsk...
Na Teesie u "wafelków" bywa bardzo wesoło ( miałem przyjemnośc rozegrać w ich składzie towarzyski mecz jeszcze za czasów AC)

Jarzębina Czerwona: Młody klan z ambicjami, zasilony wybijającymi się na publikach graczami i koleżką z nieistniejącego [DESTINY] ( pozdro Tomek:D ) Ekipa sympatyczna, z utalentowanymi, grajacymi twardo graczami.

Dalej...
ekipy stworzone na potrzeby WCG czyli Voodo gaming i Fear factory ( Ci gracze raczej nie wiążą przyszłości ze scena R.O. ...bez obrazy oczywiście)

Gracze z zagranicznych klanów:
Kojarzę tylko plonka i Sojuza ( moze się mylę...)

Klany grające na razie 4fun
[2nd.a.d]- istnieje?
BSE- chyba dopiero sie tworzy
[E'sS] ???

Tak wygląda scena z mojej perspektywy.

Z TEGO MOŻNA WYBIERAĆ

Jeśli sie ktoś poczuł urażony moja oceną... Taki jest właśnie mój ogląd sytuacji. I tyle.

Sava:
u nas zawsze jest, będzie i było wesoło na ts'ie :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version