Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Team Poland
trawiator:
Moja propozycja jest taka aby zebrali CL'owie liczących się klanów (np na ircu) i ustalili między sobą kto ma być selekcjonerem. Tak jak to miało miejsce w tamtym roku.
S!b!K:
Hmmmm wlasnie trzeba by umowic sie na ircu -,- W sumie to moge byc tym org przez chwile
AC| AdRain:
trawa ma racje, CL'owie liczących sie klanów niech ustalą termin, i wybiorą skład... czym prędzej tym lepiej
Wawer:
--- Quote ---trawiator :
Moja propozycja jest taka aby zebrali CL'owie liczących się klanów (np na ircu) i ustalili między sobą kto ma być selekcjonerem. Tak jak to miało miejsce w tamtym roku.
--- End quote ---
Hehe na ro ladderze napisałem własciwie to samo:
--- Quote from: Moim skromnym zdaniem skład powinien wybrać "Kapitan" drużyny. ( Nie musi nawet grać meczy ale zająć się organizacją, choć oczywiście jedno drugiego nie wyklucza). [b ---Musi być to osoba, która jest aktywna na scenie i ma doświadczenie w grze klanowej[/b]. Czyli najlepiej zrobić zebranie Liderów aktywnych klanów na scenie R.O. i wybrać Kapitana-selekcjonera. Dać mu pełne prawo do wyboru graczy. Oczywiście zawsze mozna mu cos zasugerować]
--- End quote ---
U.D.O napisał:
--- Quote from: Ja bym widział taką ekipę:
Boby7
Yankee
Mate
Kostuch
Heniu
Alex
Mariusz
Clavinger
Kryszek
Plonek
SojuzPL ---
--- End quote ---
Z grubsza się zgadza, tzn skład wg mnie powinien być oparty o team enclave i 1st cav. Do tej grupy dodałbym jeszcze np MataDora, jenkinsa, Guza, i paru innych których sobie jeszcze przypomnę:D
Edit:
Przypomniałem sobie że Skucha jest mocno upierdliwy, można o nim pomyśleć.
vodka:
*PW* wystawiłoby fantastyczną czwórkę, z której przyszły wódz selekcjoner wybrałby osoby do TP. Skucha, Clevinger, Michał, Radolo. Mamy nadzieję, że wybierze się zgrany zespół, który godnie będzie reprezentował nasze barwy. :yes
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version