Linia frontu > Serwery Red Orchestra
Jak sie odbanowac ?
Mati:
Ale ja Ci odpowiedziałem. I jeżeli nawet kupisz nowe RO i jeżeli znajdę Cie na serverze Astera (standardy) to i tak Cię zbanuję.
Edit:
Czereśniak. Ale co to da ? To jest JEDEN i ten SAM człowiek, który łamie nagminnie regulamin i nie wykorzystuję swoich szans. Przecież to już jego 3 ban na tym serverze. Dalej mamy mu zezwalać na grę "na cywylizowanym" serverze ?
trawiator:
--- Quote ---Gustlik :
Eeee, sorry ale nie do was typowalem ten post tylko do adminow glownych...
--- End quote ---
W Twoim wypadku:
--- Quote ---Czereśniak :
1. kupić Red Orchestrę
2. grać tak by nie zostać zbanowanym.
--- End quote ---
--- Quote ---Mati :
A to ciekawe Czereśniak, bo z tego co mi wiadomo to bany daje się "na" człowieka, a nie "na" cd-key. Tak więc jeżeli jest perm to na wszystkie konta.
--- End quote ---
Ja banuje cyferki, większość graczy jest dla mnie tylko cyferkami, niczym więcej.
--- Quote ---Mati :
Ale ja Ci odpowiedziałem. I jeżeli nawet kupisz nowe RO i jeżeli znajdę Cie na serverze Astera (standardy) to i tak Cię zbanuję.
--- End quote ---
Pod warunkiem że złamie regulamin. Z tym że najmniejsze wykroczenie = papa.
Gustlik:
Prosze bardzo, wystarczy?
Mati:
No ja mam trochę inne spojrzenie na graczy grających na serverach. Bo dla mnie to jest człowiek, a jeżeli on nie wie jak się zachować to ja mu szansy nie będę dawać. A jeżeli to Wam się nie spodoba to cóż... Admina ja nie musze mieć :).
Desperat:
--- Quote ---Gustlik :
Prosze bardzo, wystarczy?
--- End quote ---
BUEHAHAHAHHA w tym momencie pokazałeś swóją inteligencję....
napisze tak : skoro 3x dostałeś nagrodę i dalej nie zrozumiałeś ... to ja bym Ci już podziękował....
naprawdę trzeba miec coś z głową,żeby nie przewidywać konsekwencji swoich czynów....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version