Serwis RedOrchestra.pl > Uwagi do forum i do serwisu RedOrchestra.pl

Serwer dla świeżaków

<< < (6/8) > >>

Wawer:

--- Quote ---kryszek :

Zgadzam się, ale spotykam Cię często na serverach i Ty to też pewnie zauważyłeś, że jak jakiś nowy się o cos spyta to zaraz ci najwięksi udawani "pro" gracze  zaczynają go jechać,a nie pomagać, wiesz od razu jest, czytaj książeczke, ale noob itd. .

--- End quote ---

Gracz doświadczony, może podpowiedzieć gdzie iść, co robić na mapie a czego nie itp.
Ale jak ktoś się pyta jak się wzywa artylerię, dlaczego  nie ma celownika albo jak się wsiada do czołgu, to wybacz ale oznacza to tylko lekceważenie innych graczy. To, że jemu się nie chciało spojrzeć do książeczki którą otrzymał z grą abo zajrzec na forum to jego problem a nie mój.
Jeśli ktoś ma chęć grać w gry w których ważna jest współpraca powinien chyba poświęcić troszkę czasu na przygotowanie się do gry?

kryszek:

--- Quote ---Wawer :

--- End quote ---

Gracz doświadczony, może podpowiedzieć gdzie iść, co robić na mapie a czego nie itp.
Ale jak ktoś się pyta jak się wzywa artylerię, dlaczego  nie ma celownika albo jak się wsiada do czołgu, to wybacz ale oznacza to tylko lekceważenie innych graczy. To, że jemu się nie chciało spojrzeć do książeczki którą otrzymał z grą abo zajrzec na forum to jego problem a nie mój.
Jeśli ktoś ma chęć grać w gry w których ważna jest współpraca powinien chyba poświęcić troszkę czasu na przygotowanie się do gry?
[/quote]

No tutaj się z Tobą zgadzam, może źle napisałem tego posta, bo własnie chodzi mi o takie pytania, i tutaj mam na mysli własnie graczy, którzy się spytają co trzeba pierw bronić, a zaraz zostają obluzgani przez tych udawanych pro, którzy grają w gre trochę dłużej niż miesiąc:P Bo na servie widzę i takich, którzy nie pomogą, ale i takich którzy podawają pomocną dłoń ;)

Wawer:
Takich co pytają jest mało, najwięcej jest tych "wszystkowiedzących":p

Bathin:

--- Quote ---J@hoo :2. co do "pro" graczy : na arenie RO nie ma żadnego TRACKERA, który zliczałby ilość granych godzin, ilość zabitych przeciwników
--- End quote ---

Nie do końca:
http://www.gametracker.com/server_info/212.76.32.54:7757/top_players/?page=1

Desperat:
hje hje hje :P  34 miejsce Grając z tagiem  *PW*  :D  lepszy do skuchy :D  heheheh

ale i tak z dystansem podchpodze do tego... a wlaściwie mam wyje***e...  gram zeby grać a nie ciepac sobie punkty... nie na tym to polega.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version