Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Pojazdy

Czołgi - Wasza taktyka.

<< < (6/19) > >>

Goral:
Długość tak, błędy nie!

Macias1973:
Wczoraj byłem świadkiem niepokojącego zachowania. Mapa BlackDayJuly gracz po stronie ruskich Pawulon plus osobnik o którym chce wspomnieć. Pawulon a wiem ze to on bo zniszczyłem jego czołg , wnioskuje ze ich pojazd został uszkodzony ale zdolny do prowadzenia ognia i mógł jeszcze wiele dobrego zrobić dla swojego team-u. Ale co... widzę jak w/w osobnik porostu wyskakuje mając świadomość ze czołg jest niesprawny( moje przypuszczenie, chociaż mogę sie mylić) i zostawia biednego pawulona na pastwę losu i sobie. I w łeb idzie cała taktyka kiedy ma miejsce cos takiego.

PrezesOi:
dla mnie to zwyczajna glupota i strata czasu-na blackdayjuly bieglby z 5-10 minut do respa :) btw-taki wyskakiwacz i tak najczesciej ginie skoszony seria z KM.

Macias1973:

--- Quote ---PrezesOi :
dla mnie to zwyczajna glupota i strata czasu-na blackdayjuly bieglby z 5-10 minut do respa :) btw-taki wyskakiwacz i tak najczesciej ginie skoszony seria z KM.

--- End quote ---

Tez tak myślę, lepiej powalczyć do końca, i przynajmniej zginąć jak bohater :D i do respa łatwiejsza droga. Ale Pawulon sie z lekka wkurzył, ale nie dziwie mu sie.
A propos taktyki Prezes to wczoraj mnie załatwiłeś od tylca jak ta lala, wydawało mi sie ze mam pełna kontrole schowany miedzy budynkami a tu: raz puk, drugi raz pyk i bum....dla tego sie spytałem skąd, jak i dla czego...pełne zaskoczenie.

PrezesOi:
faktycznie ktos sie pytal, nie skojarzylem ze to Ty. co do tej sytuacji-zdobylem south field i zauwazylem na mapie ze szkopy probuja przejac north village  wiec zawrocilem... zza jednej chalupy wystawala lufa tygrysa... a ze z tygryskiem nie ma zartow to przezornie wkomponowalem sie za niego i pyknelem go 2 razy w d... :) , poza tym kolo ciebie latal rusek z lornetka i za chwile (w momencie gdy rozmawialismy na chacie), w miejsce gdzie stales juz walila artyleria :D

a Pavulon non stop sie lekko wkurza, ciagle ma jakies pretensje, a to mape mam zmienic bo mu nie pasuje a to kretyni zavotowali i wyszli,  itd itp. stresuje sie Pavulon stresuje a to takie niezdrowe.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version