Linia frontu > Serwery Red Orchestra

Czy Przeszkadzają Ci nicki związane ze zbrodniarzami wojennymi?

(1/15) > >>

Desperat:
Sondę założyłem ze względu na to, że ciekawi mnie jak Wy jako gracze odbieracie nicki użytkowników którzy wykorzystują nazwiska  zbrodniarzy lub grup działających w imię faszyzmu i stalinizmu.

Proszę o głosowanie. Dziękuję

Ps. Ja osobiście jestem PRZECIWKO i mnie to drażni jak widzę jak ktoś gra z nickiem typu Stalin...

Może i ta ankieta jest bez sensu ale ... zawsze to jakiś głos  

:)

Guz:
Tzn trudno jednoznacznie odpowiedziec, odpowiadajac na tak wymieszal bys wszystkich "zbrodniarzy" i o ile mozna by sie zastanawiac czy ktos z nickiem Klaus Barbie czy Dr. Mengele nie powinien dostac kicka to juz ktos z nickiem Rommel (nie wiemy czy ma na mysli E. Romla czy moze innego dowodce - Juliusza Rómmla) czy np von Leeb wcale mnie oburza. Czlowiek musi umiec odroznic dobro od zla. Co wiecej uwazam ze kick za taki nick jest glupim pomyslem, z prostego powodu gdyz pod takimi nickami z reguly graja dzieci i czasem warto by im wytlumaczyc czemu taki nick moze budzic niechec innych graczy. Po za tym zauwaz ze to pod jakim ktos gra nickiem swiadczy tylko o nim. Po za tym badz konsekwetnyz jednej strony przeszkadzaja ci nicki zbrodniarzy a z drugiej ten awatar, ktory IMO lamie regulamin forum i takze w pewnym sensie nawoluje do nienawisci

Chrzaszcz:
Wydaj mi się, że jak ktoś dostanie kopa za nicka typu stalin to i tak sprawdzi o co chodzi :) no i wreszcie, jesli można prosić to wytłumacz wszystkim dziecią czytającym to forum dlaczego te nicki są złe. może wtedy znajdą odpowiedz na pytanie do ankiety.

Tomciaz_PL:
Guz - Czlowiek musi umiec odroznic dobro od zla :p. Sugerujesz, że np. Rommel było dobry? Bojownik sprawiedliwości? :D W tym przypadku możemy mówić co najwyżej o mniejszym złu. W końcu gościu młócił aliantów, więc o jakim "dobru" my tu rozmawiamy? :) BTW: wykładowca mojej cioci ma  nazwisko Mengel. Jedna literka i gościu jest przekreślony xD. Wracając do tematu: tak, przeszkadzają mi takie nicki. A tłumaczenie dzieciakowi, że to zło - moim zdaniem - niewiele daje. W końcu szczyl skądś się dowiedział o takich postaciach, nie? Nie zganiajmy wszystkiego na niewiedzę...

Infulat:
Rommel był zły bo "młócił aliantów"? Tak się złożyło, że był nie po tej stronie, w przeciwieństwie do jego krewniaka Rómmla. Czy Rommlowi zarzucono jakieś zbrodnie wojenne, większe o zbrodni wojennych, które popełniali dowódcy alianccy?

Co do głównego pytania,to  w ankiecie udziału nie wezmę, bo nie ma odpowiedzi, która by mnie satysfakcjonowała, a brzmi ona: irytują mnie, ale nie przeszkadzają mi w grze. Chociaż ostatnio miałem nawet trochę satysfakcji zabijając sowieta z tagiem klanu [nkvd].

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version