Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Potrzebna pomoc techniczna!

CZy doszła do was gra?

(1/3) > >>

AC| AdRain:
witam zamówiłem gre, jakiś tydzień temu myślałem że gra dojdzie 11 bez roblemu od mojego domu, ale niestety NIE ;) pytanie czy to tylko mój przypadek czy do wsyztkich zamawiących gra nie doszła?

Macias1973:
Witaj, bardzo mi przykro. Zapewne dojdzie, wiem to na pewno ze pierwsze były wysyłane przesyłki kurierskie i to tez na tury podzielone, wysyłki poczta miały iść później..ale to na 100% potwierdzić nie mogę.. rozmawiając z handlowcem poinformował ze naprawdę dużo zamówień wpłynęło i stad mogą być poślizgi. Po drugie zweryfikuj swoje zamówienie, może wkradł sie jakiś błąd...zadzwoń najlepiej 022 868 52 68 wew.125

Aslan_pl:
Do mnie doszła i jescze powiem ze dzwonili do mnie rano z cenegi w których godzinach dojdzie przesyłka i czy ktoś będzie w domu. Wszystko przeszło bez zadnych problemów paczka była na czas.

pastor44:
Witam
Napewno  zalezy od miejsca zamieszkania jak i typ
przesyłki jaki wybraliśmy (poczta&kurier)
Niestety chociaz wybrałem kuriera do mnie przesyłka jeszcze nie trafiła!
Ciekawe moze mnie kurier w tej dziczy na wschodzie nie moze znaleźć :)

AC| AdRain:
dobrze wiedzieć że przynajmniej nie jestem sam... :) jak do poniedzialku nie dojdzie to zadzwonie do nich.. to nie jest normalne specjalnie sie kupuje przed premierą zeby gre o3mać w ten dzień... a nie dosyć zę inteligentna cenga wpadłą na pomysł premiery w piątek czyli dodatkowe 3 dni czekania... to jeszcze gra nie trafia na czas nei tylko do mnie

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version