Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Aster... serwer nie stej ziemi
max.pl:
--- Quote ---Goral :
Skoro masz takie doświadczenie, to dlaczego się nim nie podzielisz z innymi? Wolisz je wykorzystywać do oceniania zamiast do działania? Szkoda.
hmmm, mi teraz juz nie jest szkoda. Jeszcze kilka dni temu mialam zapał, zeby cos zrobic dla RO, ale teraz po co ????? Jezeli kilka osob nie moze przebolec konstruktywnej krytyki - i rozmawiac na poziomie - patrz desperat, to ja nie mam zamiaru tracic swojego cennego czasu. Jezelibym cos adminowała, to kazdy miałby prawo sie wypowiedziec na temat mojej pracy - taka praktyke stosowałam w IS. Gracze, ktorzy grali na serwerze FFA doceniali moja prace - nawet zagraniczni - proszac o uzyczenie serwera na wary nigdy nie odmawiałam i serwer zawsze był przygotowany odp do rozrywki. Oczywiscie takze, krytykowali , wieszali na mnie psy - ale jezeli oni mieli racji - to sie przyznawałam i przeprosiłam. Nie jest dyshonorem przyznac sie do błedu, gorzej wypierac sie i obrazac innych mimo, ze nie ma sie racji. Widac, tu panuja inne zasady. Lepiej sidziec cicho i sie nie wychylac. Mi nie odpowiada tak postawa wiec nie ma miejsca dla mnie wsrod adminów serwerów.
Sadze, ze z tego powodu nikt nie bedzie płakał - na pewno nie ja - popracuje troche dla klanu i moze cos zrobie pozytecznego dla IS. Zycze - szczerze - ze znajdziecie adminów, ktorzy sprostają tej ciezkiej pracy. Jezeli, na serwerze zapanuje ład i porzadek to bede pierwsza, ktora sie wpisze i im pogratuluje ! :)
PS. Moj watek mozecie zaklasyfikowac to tej kategorii: Jeśli admin nadużyje swoich uprawnień, nie należy z nim o tym dyskutować, tylko niezwłocznie zgłosić zażalenie na Forum serwisu.
--- End quote ---
Sherman:
--- Quote from: max.pl ---Wole sobie pograc na zachodnich serwerach, a polskie będe omijac szerokim łukiem - moze zajrze czasem tam z ciekawości.
--- End quote ---
Cieszymy się!!! Naprawdę!
--- Quote from: max.pl ---Oczywiscie takze, krytykowali , wieszali na mnie psy - ale jezeli oni mieli racji - to sie przyznawałam i przeprosiłam. Nie jest dyshonorem przyznac sie do błedu, gorzej wypierac sie i obrazac innych mimo, ze nie ma sie racji. Widac, tu panuja inne zasdady.
--- End quote ---
Co?? Radzę przeczytać jeszcze raz wszystkie posty (ludzie trzymajcie mnie!)
--- Quote from: max.pl ---Mi nie odpowiada tak postawa wiec nie ma miejsca dla mnie wsrod adminów serwerów.
--- End quote ---
Ohh! Jakaż szkoda! Ubolewamy nad tym szczerze! Żałujemy, że twoja łaska nie spłynęła na nas!
--- Quote from: max.pl ---Zycze - szczerze - ze znajdziecie adminów, ktorzy sprostają tej ciezkiej pracy. Jezeli, na serwerze zapanuje ład i porzadek to bede pierwsza, ktora sie wpisze i im pogratuluje !
--- End quote ---
Chciałem tylko zauważyć, że to ty zahamowałaś przywracanie porządku na serwerach i to ty zrobiłaś niemiłosierny burdel, więc radzę nie pisać więcej takich tekstów.
Albo nie, napiszę wprost: zamknij się dziumdzio.
Goral:
No cóż, nikt Cię nie będzie namawiał, albo ktoś chce albo nie chce, potem dopiero sprawdza się czy się nadaje.
Ja tylko przestrzagam przed generalizowaniem i klapkami na oczach.
Jak już wspomniałem, jako główny sponsor serwisu i jeden z głównych adminów serwerów, uważam że desperat przesadził. Czego dałem wyraz wcześniej.
Uważam, że się też poniekąd do tego przyczyniłaś. Zamiast lekceważyć admina słowami "już się boję", wystarczyło powiedzieć "OK, już nie będę, tak mi się wyrwało" i grałabyś dalej. I nie byłoby całego tego zamieszania.
Gdybyś napisała na Forum zażalenie na zachowanie desperata i tylko jego, a nie mieszała z błotem serwera i wszystkich pozostałych adminów, za działanie jednego, świeżo upieczonego admina, pewnie i dyskusja przybrałaby inny obrót.
No cóż, jest wolność słowa, ale nie zwalnia z obowiązku uważania na to co się mówi.
[_]
@Sherman: nie obrażaj innych użytkowników Forum. To że max.pl ma inne zdanie niż Ty czy też inni, nie upoważnia Cię do tego. Nie na tym serwisie.
max.pl:
Kolego Sherman, utwierdzasz mnie w moich pogladach, moze chociaz uroda ci wynarodziła braku poziomu intelektualnego i kultury. Moge ci obiecac, a nawet zagwaratowac, ze bede nadal tepic głupote. Widac, po twoim wpisie ze jest jeszcze wiele do zrobienia.
Goral - dzieki za twoje wypowiedzi, bo sadze ze jako nieliczny w tym gronie rozumiesz problemy sceny RO - patrzysz przyszłosciowo. Jezeli moj watek przyczynił sie do pokazania czy tez uscislenia regulaminu serwera, to nawet warto było czytac niektore wypowiedzi na poziomie - dno i siedem metrów mułu. Zgodze sie jednak ze moje stwierdzenie - juz sie boje - , było moze niefortunne - ale reakcja admina, była przesadzona - po prostu kara nieadekwatna do winy - i o to chodzi w całym tym wątku. Do, takiej wypowiedzi zmusiła mnie sytuacja jaka panowała na serwerze - nie działo sie dobrze, troche wkurza jak po odrodzeniu nie mozesz sie ruszyc pare kroków bo dostajesz granatem lub kulke w łep - dlatego przeklnełam i dalsza czesc........ Nie zmienie zdania, co do odp adminów za serwer.
A co do Shermana - przez takich jak on wielu nie ma ochoty robic czegokolwiek dla RO. Ja sie niezniże do twojego poziomu i nie bede cie obrazac - uszanuje twoja wypowiedz - chociaz jest na poziomie szesciolatka - porostu dzieciom mozna wiele wybaczyc.
Strahd:
Dobierajcie sobie lepszych adminow . Desperat wywalil login i haslo na publiku. Login: heineken pass: spiropent. Bez obawy, juz zmienili, ale po jakichs 2 godzinach (i paru probach zalogowania sie przez Desperata po ktorych znow wywalal wszystko na publika). Musze oddac krolowi co krolewskie i przyznac , ze zmiana portu Webadmina na inny niz defaultowy uratowala Aster przed zmiana hasla:D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version