Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Aster... serwer nie stej ziemi
max.pl:
oczywiscie zgadzam sie - ale czy tylko ja jade po caly serwerze - do aster maja zastrzezenia tez inni gracze. Serwery sa specyficznym miejscem - jezeli administruja je kilka osob - to jest odp zbiorowa - dlaczego bo jeden admin wystawia ocene calemu serwerowi. Dlaczego ja mam pozniej przyjsc na ten serwer pograc jezeli pseudo admin sie zle zachowuje - moge wyciagnac - moze błedny wniosek - ze wlascicielowi serwera nie zalezy na jakosci administartorów tylko na ich ilosci. Czyli jak wejde jeszcze raz moze trafie znow na jakiegos pseudo admina. Wniosek, moze byc taki nie warto juz grac na tym serwerze poszukam sobie innego - i takim sposobem - serwer moze kiedys zrobic sie pusty - albo tylko zostanie ta rzesza adminow zeby sobie na nim grac .
Jest na forum, kilka ciekawych - negatywnych - postów o serwerze astera, moze warto sie zastanowic dlaczego tak jest ???? Nie mowie ze wszysli admini sa zli, ale dobrze nie dzieje sie na tym serwerze. Niech prawdziwi admini zrobia porzadek na serwerze a bedzie ok. Tak masz racje jest duzo serwerów zachodnich, ktorych poziom przewyzsza polskie serwery o milion lat swietlnych i przyjemnoscia jest tam grac - tylko czy o to w tym chodzi, zeby szukac sobie zagranicznych serwerów.
A co do tytułu - kiedys była pewna gazeta. .... znow ironia i to jest maly plagiat - ale wiem o co ci chodzi z tym błedem. Stara zasada dziennikarska nie wazne co o tobie pisza byle by pisali ...........
Skucha:
zal.pl :<
Desperat:
z drugiej strony smiac mi sie chce.... wyszlo z tego cos takiego jak bym ci skarpeta reke zlamal..... hehehe ... jezeli cie to zadowoli ( a napewno) to nie mam juz admina na tym serwerze. Kurwujcie dalej , rzygajcie i srajcie. Niech sie robi burdel. Pier**e to. chcialem dobrze a wyszlo inaczej.
max.pl:
Desperat -czy ty bedziesz adminem tego serwera - naprawde obchodzi mnie to jak zeszłoroczny śnieg!!!!! I tak na tym serwerze nie mam zamiaru zbytnio grac. Jezeli tam bede.....................- juz była o tym mowa.
Desperat:
Ale po co jeszcze sie prujesz?? weź juz skoncz. Mam to totalnie w dupie juz. Dostalas kicka bo uznalem ze tak powinno być. CO CHWILE POJAWIAJA SIE KOMUNIKATY O NIE UZYWANIU WULGARYZMOW, WIDOCZNIE MASZ PROBLEMY ZE WZROKIEM.
Afera na cała Polske bo biedna uzytkowniczka dostała kopa. Do Wiadomości zadzwon i powiedz ze Admin Cie wyżucił kiedy grałaś w swoja ulubioną grę - moze przyjadą i nakręcą jakiś reportaż.
jaka zwała...... :D:D:D
PROPONUJE ZAMKNąć TEMAT ale Ty pewnie zaraz mi coś odpiszesz, no bo jak to można tak napisać do gracza!
pfffffffffffffffffff leje na to.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version