Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Aster... serwer nie stej ziemi
trawiator:
--- Quote ---
Trawiator : "To czemu nikt do jasnej cholery tego nie napisał? (pyt. retoryczne, odpowiedź znajduje się niżej)". Zgodnie z logika serwera Aster za "cholera" - jak by nie patrzec to przeklenstwo - tez bys wyleciał z serwera. Az samo sie nasuwa.......... ten kto bez winy
--- End quote ---
Na całe szczęście nie jesteśmy na serwerze tylko na forum.
Sherman:
--- Quote ---max.pl :
Ja juz sie w sposob wyczerpujacy wypowiedzilam na temat administrowania serwera Aster. I nie mam ochoty juz o tym pisac bo robi sie nudne.
--- End quote ---
Więc po co napisałaś tego posta? lol
--- Quote from: max.pl ---Zgodnie z logika serwera Aster za "cholera" - jak by nie patrzec to przeklenstwo - tez bys wyleciał z serwera. Az samo sie nasuwa.......... ten kto bez winy
--- End quote ---
Tak, tak, porównuj cholerę z kurwą- nie rób z ludzi idiotów. Poza tym- to trawiator cię wykickował że pizsesz to pod jego adresem??
Lepiej się zastanów zanim coś napiszesz...
max.pl:
Oswiec mnie swoja logika, po poscie "Ja juz sie w sposob wyczerpujacy wypowiedzilam na temat administrowania serwera Aster. I nie mam ochoty juz o tym pisac bo robi sie nudne [...]."
Nic nie napisalamnic wiecej- to znaczy dalszych postow - na temat serwera i admina - pisze juz bardzo dokladnie bo sie na pewno przyczepisz - post chyba traktujemy jako calos. Edytowalm go - bo zrobiłam razacy bład ortograficzny. Ten post był posumowanie moich wczesniejszych wypowiedzi - jak sie duzo pisze to mozna na koncu cos podsumowac - czesto stosowana metoda w swiecie - posumowanie czegos. Dokladnie w tym momencie "Zdania nie zmienie - sewer jest zle administrowany i jak widac nie tylko to jest moja opinia". Teraz odpowiadam na dalsza czesc - bo nie wytrzymam czytajac twoje wypowiedzi.
Dobra mam chwile czasu - rozumiesz co to jest ironia - bo Tawiator TAK ROZUMIE - juz kilka razy ze soba prowadzilismy na forum dyskusje - on i ja lubimy stosowac ironie i zartowac - poczucie humoru albo sie ma albo nie -on na szczescie go posiada - w
" Na całe szczęście nie jesteśmy na serwerze tylko na forum"
A co jest jakas klasyfikacja przeklenstw - jezeli tak znasz to mi ja przedstaw ???? Jest pewien zbior wyrazów, ktore uznajemy za przeklenstwa - a ich ocena jest subiektywna - co nie zmienia faktu ze przeklenstwo jest zawsze przeklenstwem.
Lepiej się zastanów zanim coś napiszesz... heee smiech na sali
Goral:
Czy ktos komuś każe grać na Asterach? Oprócz nich jest jeszcze INEA z publicznych serwerów. Jest też kilkadziesiąt w Europie. Jeśli się komuś nie spodobała reakcja jednego admina to nie powód do jechania sobie po całym serwerze i reszcie adminów. Zamiast wskazać konkretnego winowajcę i zażądać od niego przeprosin lub kary "od przełożonych", próbuje się stosować odpowiedzialność zbiorową. Jeśli zawinił jeden, a winni są wszyscy, to znaczy się nie ma winnych.
[_]
Co do wolności słowa max.pl, to gwarantuje Ci możliwość powiedzenia na serwerze publicznym "kurwa". Ale wolność słowa nie zwalnia z odpowiedzialności za nie. Dlatego odpowiedzialność poniosłaś w kicku. Zgadzam się, ze Desperat przesadził, ale nie daje Ci to prawa przesadzać wobec pozostałych adminów.
[_]
Nikt nie jest doskonały, ale ustalonych praw trzeba przestrzegać i wyciągać konsekwencje wobec tych co się do niego nie stosują. A także wobec tych, co przekraczają swoje kompetencje.
[_]
Masz prawo nas atakować (wolność słowa), ale my mamy prawo się bronić przed Twoimi atakami (wolność słowa też nas dotyczy).
[_]
PS. Jeśli już mowa o ortach, to bardzo przykry jest ten w tytule Twojego wątku :)
ciocia|Ola:
Całe złoto w dyskusji ukryte jest w wyrażaniu swojej opinii. Wolno wyrażać swoje zdanie - Nie wolno, nie powinno się ranić drugiej osoby słowami „oceniającymi” innych forumowiczów wypowiadających się <np. ty jesteś taki a siaki, ślepy, ogarnij się itp., Dlaczego?!
Bo => taka dyskusja w moim poczuciu do niczego ‘zdrowego nie prowadzi’
KICKI, BANY będą, bo są naszą codziennością w necie. Brzydkie słowa, też są i będą. Osobiście obstawiam za miłą sympatyczną grą bez używania wulgaryzmów.
Odpowiedzialność zbiorowa administratorów? Hm, wydaje mi się, że skarga na konkretnego admina załatwia sprawę. Nie ma sztywnych reguł, są pewne zasady - wątek niestety nic dobrego nie wniósł na scenę RO i to jest smutne - oczywiście to moje zdanie.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version