Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Aster... serwer nie stej ziemi
Sherman:
W pierwszym poście zrobiłaś jazdę po konkretnej osobie- zdania są pisane w drugiej osobie, skargi też traktują o jednym człowieku.
Zaprzeczasz się.
max.pl:
Napisalm o konkretnym adminie - ale nie podalam nicku - rozumiesz czy nie - wielu adminow jeden serwer !!!! Jezeli jest wielu adminow to stosuje sie w tym wypdku odp zbiorowa, dlatego ze jest JEDEN SERWER. Mnie nie interesuje czy pan x czy y wywali mnie z sewrera - zrobił to bo mial uprawniena. Ja wiem,tylko ze wywalił mnie z Astera i to wszystko, kto tym zarzadza do niczego mi nie jest potrzebne. To jest sprawa własciciela serwera, komu daje takie uprawnienia i jezeli on nie umie sobie dobrac odpwiedznich ludzi..............
ps - PRZECZYTAJ UWAZNIE "Mnie nie interesuje, kto mnie zbanowal. Chodzi o fakt, ze to mialo miejsce."............ I DALSZA MOJA WYPOWIEDZ NIE MA SENSU JEJ TU WKLEJAC .
Bathin:
Trochę jestem pod wpływem, ale byłem świadkiem całej tej sceny i gdy Max dostała kicka wyniosłem się na inny serwer. Już raz wspomniałem że kick czy ban za przeklinanie to żenada ! Notabene Desperat też dał mi ostrzeżenie za "k", ale na Boga jak można nie wyzywać jak na Asterze dzieją sie takie jaja ! Głosowanie, nie dość że oszukane to później przy następnym jedna pała do drugiej pisze: "eee, szybko, loguj się jako admin i zmień na mapę X".
Aaaa, pamiętajcie pały grające jako ruski na Basovce, że jak szwaby zdobędą już bunkier to nie zabijecie ich w bunkrze !!!
A pózniej jeden z drugim p... że polska scena RO upada, buehehhehe.
PZdr
max.pl:
Ja juz sie w sposob wyczerpujacy wypowiedzilam na temat administrowania serwera Aster. I nie mam ochoty juz o tym pisac bo robi sie nudne. Zdania nie zmienie - sewer jest zle administrowany i jak widac nie tylko to jest moja opinia
PS - czytam tak sobie :
Trawiator : "To czemu nikt do jasnej cholery tego nie napisał? (pyt. retoryczne, odpowiedź znajduje się niżej)". Zgodnie z logika serwera Aster za "cholera" - jak by nie patrzec to przeklenstwo - tez bys wyleciał z serwera. Az samo sie nasuwa.......... ten kto bez winy
YankeSmgn:
Za jedno "kurwa" tyle zamieszania ?
Ludzie nie dobijajcie mnie. Nie wiem co sie ostatnio dzieje, kiedy bylem na jakims polskim serwerze to co chwile ktos sie klocil. Kiedys byla inna atmosfera.
WyTyFy
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version