Linia frontu > Serwery Red Orchestra
[INEA] małe zmiany -> 24 sloty
coval:
o a co do tego bo walsnei zauwazylem: :P
--- Quote ---To dlatego zawsze wylatujesz z serwa ?
--- End quote ---
nie wylatuje, sam wychodze xD :P
lamper:
Witam!
....żem tu jeszcze nie pisał ale nabazgram:)
Panowie!
Sam chciałem się zgłosić na Admina owego serwera ale obudziłem się w odpowiednim czasie bo przewidziałem taka dziecinade jak tu teraz zaistniała...
Musimy zrozumieć jedną sprawę?
Po co jest admin i komu służy?
Bo mnie się wydaje, że powinien pomagać w utrzymaniu pewnej kultury za razem języka jak i gry na serwerze?
Jakie ma z tego korzyści??
Znikome!
To że dostaje slot na start?
Ja mając w miarę "biegły" komp poczekam na spekcie i wchodze na kolejna mapkę.?!
Gra i buczy.
Będąc Adminem musiałbym poza czysta przyjemnością z gry jeszcze czuwać nad dziesiątkami szczeniaków... i jakie z tego korzyści, po co mi to?
Tak gram dla grania i olewam reszte, no bo po co się szarpać skoro to i tak przynosi mizerne skutki?
REASUMUJAC!
Powinniście być wdzięczni tym kilku osobą, że zgodziły się adminować ten serw, bo dzięki nim gra staje się "kolorowsza"
A pierdolenie o kikaniu dla swoich to możecie sobie o kant h... rozbić bo jak długo gram nie miało takie coś miejsca! Nikt na to żadnych dowodów nie posiada!
...a krótko nie gram...
Pozdrawiam!
Desperat:
no i podsumowane.. moim zdaniem jak najbardziej trafne.
wiciu:
Mantra: Na serwerach przez nas prowadzonych .. admin nie robi miejsca koledze.
I tak w kółko... z 1000 razy :D :yes
I będzie dobrze.
I radze zachować poziom wypowiedzi.. w granicach akceptowalnych przez ogół. Dotąd miałem przekonanie że scenę RO stanowią bardziej świadomi gracze. Do do Ciebie mister lamper.
WarMan:
Dobra czas na moja wypowiedz.
1.Adik daj mi screena jak to uczynisz pogadamy wiecej. To co teoretycznie zacytowałeś jest kłamstwem. Tam było coś jeszcze co kompletnie zmienia znaczenie tego zdania.
2.Mapke zmieniałem ja, powód: były wybierane mapy ktore trzeba było sciagac a sciaganie mapy szło jak krew z nosa i z 32 osob na serwie robiło sie 6.
3.Nigdy nie kickowałem osob dla zrobienia miejsca komus z klanu. Jeśli juz kickuje to napewno jest jakis powód.
4.Co do tego że jak nie było admina na serwie grało sie bardzo dobrze, Faktycznie było takie bagno że poprostu masakra wszyscy robili co chcieli a adminow było tylko kilku.
Adik jak masz cos do mnie to prosze bardzo moje gg nie jest ukrywane bardzo chetnie przyjme jakies uwagi.
Moim zdaniem koniec tematu nie bede sie wiecej wypowiadał na ten temat.
Pozdrawiam WarMan
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version