Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
łoł to już?
max.pl:
No coz ja mam tylko prawo jazdy kategorii B, i moge prowadzic wozk z zakupami w supermarkeci, obecnie uprawnienia na kosiarke zdjał mi brat - mały wypadek z kablem :D. A co do - czołgów - nie biore sie za nie, poniewaz inni z mojego teamu mogliby tego nie przezyc. Zostawiam to tym, ktorzy sie na czołgach znaja - chociaz umieja prowadzic. Z czasem, kto wie moze i ja zasiade za sterami. :), ale obecnie bawi mi gra na mapach tylko z piechota. Bathin gratuluje znajomosci tematu :D
Bathin:
Jeszcze takie spostrzeżenia po nowym patchu.
Zauważyłem że na mojej ulubionej Odessie ograniczyli wychylenie za barierkę przy wejściu na taras. Przedtem szwabek czy rusek stojąc przed wejściem na taras mógł się na tyle wychylić że miał na celowniku prawie całe wejście na schody co skutecznie pozwalało na eliminowanie wszystkich którzy próbowali wejść na taras, a teraz lipa:((
Druga rzecz, jak wiadomo na Berezinie pojawiły sie te pokraczne czołgi BT-7 które mogą przewozić piechotę, gram sobie jako szwabek, patrzę jedzie BT z desantem, więc ja serie z mg i... nic, nie można zabić desantu !!! tak jakby siedzieli w wozie pancernym, dno !
Następna rzecz to wciąż nie poprawiono bugów z niewidocznymi wieżami czołgów czy mg w esdedach i ba.
Pzdr
daj5zl:
Bathin na tym tarasie to mozna wskoczyc na barierkie poprzez sprint+padniecie
Bathin:
--- Quote ---daj5zl :Bathin na tym tarasie to mozna wskoczyc na barierkie poprzez sprint+padniecie
--- End quote ---
O tym to doskonale wiem, ale wtedy to jesteś jak na widelcu :D
BlackElephant:
:((:((A mi przez tegą aktualizacje nie zapamietuje ustawien graficznych i wlącza na sile HDR i coronas jak ja tego nię chcę, nie mogę tego kurestwa wyłączyć!!!!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version