Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
łoł to już?
max.pl:
Ja tez mam takie wrazenie - szczegolnie co to tej broni - zupelnie jakos inaczej jest z fizyka gry. Moze ta muzyka mnie tak ogłuszyła ze nie umiem juz celowac :D
plonek:
--- Quote ---max.pl :
Ja tez mam takie wrazenie - szczegolnie co to tej broni - zupelnie jakos inaczej jest z fizyka gry. Moze ta muzyka mnie tak ogłuszyła ze nie umiem juz celowac :D
--- End quote ---
muzykę można wyłączyć jeśli kogoś denerwuje:)
max.pl:
Muzyke juz wyłaczyłam, mi osobiscie ona przeszkadza. :D
SuicideCommando:
Może mam zwidy, ale czy gra nie zrobiła się trochę bardziej krwawa? Częściej widuję plamy na ścianach.
No i co do celności, nagle zacząłem zaliczać head shoty rifflem gdy agentowi wystaje tylko głowa wielkości kilku pikseli zza jakiejś przeszkody. Smoleńsk jest rzeczywiście bardzo dobrą mapą, atakujący i broniący nie mają na co narzekać, pozostałe mapy też są dobre, podejrzewam, że szybko się do nich przyzwyczaimy jako custom maps. Patch jako całość podoba Mi się. Grałem sobie na Konigsplatz po minimum 20 osob na drużynę i była niezła zabawa, dla Mnie bomba!
Zoghert:
--- Quote from: No i co do celności, nagle zacząłem zaliczać head shoty rifflem gdy agentowi wystaje tylko głowa wielkości kilku pikseli zza jakiejś przeszkody ---
--- End quote ---
No właśnie coś mi się wydaje że w ramach jakiegoś pseudozbalansowania rozgrywki osłabili awtomaczników a wzmocnili striełoków. Sam już nie wiem, ale wydaje mi się że teraz żeby rozwalić kogoś z MP40 trzeba w niego wpakować z 5 pocisków.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version