Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

łoł to już?

<< < (6/15) > >>

Raiden:
łoł przez wielkie Ł. Musiałem znowu usunąć RO.. ehh pobierać teraz samą gre a później aktualizacje ^^ No dobra... wszystko dla RO

max.pl:
dzięki za odpowiedz Garbol :D

P4st4:
Ja już myślałem, że będziemy musieli jeszcze trochę poczekać na patch (liczyłem na końcówkę lipca) także jak zobaczyłem, że mi coś ściąga do RO to moją reakcją było jedno słowo 'o kur...' :-D Póki co miałem możliwość pogrania tylko w mapkę Smoleńsk i Zhitomir. Obie z nich były dostępne na serwach i w pobieralnie od dłuższego czasu, jednak te wydane z patchem mają wprowadzone zmiany, i tak na przykład na Zhitomirze, ku mojemu wilekiemu zdziwieniu nie wszystkie piętra w Kosmolnym (czy jakoś tak) budynku są otwarte. Póki co wrażenia mam bardzo pozytywne, odgłosy są wypasione jak i muzyka, którą oczywiście można (thanks God) włączyć/wyłączyć w menu w zależności od preferencji. Nie wiem czy to tylko moje odczucie, ale nie macie wrażenia że dynamika gry się jakoś zmieniła??!!

Artur20:
Ciekawe kiedy bedzie cos od cenegi zeby te krzaczki zlikwidowac

Sojuz_PL:
O jejku, nawet sobie nie wyobrażacie jak to się ściąga z łączem 128kb/s.
Zaraz wyłączam monitro, karta na min ustwienia i do budy  :/
Właśnie, czy ktoś mógłby bardziej przybliżyć nam istote tego patchu. Bo tak ni z gruchy ni z pietruchy a tu nam coś nowego wyrasta.  Czy to jest jeden z tych modów (carpathian, darkest hour, mare nostrum), czy może tylko oficjalny patch?  Lol, proszę sie nie śmiać z mojego pytania, bo zupełnie nie jestem obeznany z nowościami w RO.... :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version