Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
50 slotów !
dzidu:
Jagby było pokazane ile razy zginołem to mój wynik wyglądał by tak: 56/200 ;p;p;p
Infulat:
--- Quote ---Bathin :
Właśnie, w RO brakuje wskaźnika ile razy sam zostałeś zabity.
--- End quote ---
w sumie ja mam taki wskaźnik
Alex:
Chcecie drugiego CSa? Po wskaźniku K/D nie sposób określić tego jak kto gra. Przecietny snajper grający na publiku bedzie miał wysoki wskźnik K/D. Gostek grajacy z automatem i zdobywający okopy na basovce czy HQ na Odessie będzie miał od niego dużo gorszy wskaźnik. Ale czy to znaczy, że gorzej gra?
Skucha:
--- Quote ---Alex :
Chcecie drugiego CSa? Po wskaźniku K/D nie sposób określić tego jak kto gra. Przecietny snajper grający na publiku bedzie miał wysoki wskźnik K/D. Gostek grajacy z automatem i zdobywający okopy na basovce czy HQ na Odessie będzie miał od niego dużo gorszy wskaźnik. Ale czy to znaczy, że gorzej gra?
--- End quote ---
+1 bo nie widze jakos asfalta ktory stoi w miesjcu i kampi z pepeszki probujac sciagnac kolesia ze 100 metrow ktory to ma np rifla ;] wezcie pod uwage tez to ze to nie CS, nie te bronie, nie te mapy ;] ogolnie jesli chodzi o skilla to za przeproszeniem nie pierdolcie bo znam paru dobrych kolesi z Polski i ze swiata ktorzy naprawde niezle ogarniaja ta gre i skilla maja bardzo dobrego ;] uklony dla bobiego z enclave (makowej_panienki) z ktorym to strasznie lubie rywalizowac na publicach :D
plonek:
--- Quote ---YankeSmgn :
5 rund na danzigu w allies to nie jest wyczyn taki wynik
--- End quote ---
wiem że nie jest wyczyn zrobić tyle pkt. przez 5 rund grając z mało wymagającym przeciwnikiem, ale mimo to fajnie wygląda:)
a co do pingów to owszem zaj*****e, ale lagów nie było
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version