Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
50 slotów !
max.pl:
"Ale co mu tam - niech się cieszy :D", nie zabrzmiało jak - gratuluje - sama musisz przyznać :D Ja tez gram dla przyjemnosci, ale kazdy musi przyznac ze patrzy ile nabił fragów. !!! Gra sie po to zeby wygrywac - drużynowo jak i indywidualnie - "Kto się odważy, zwycięża". Ja gram w RO - zazwyczaj - po 18
ciocia|Ola:
Ja nie uważam, że każdy patrzy na fragi. Znam osoby grające w RO dla ‘większej frajdy’ nie dla fragów. Żywioł gry robi swoje – a kto lubi fragi niech je sobie lubi. Nie moja sprawa. Uogólnianie to zły prorok, trzeba być plastycznym :)
Niech się cieszy – w sensie przesyłu informacji miało znaczyć, że ma się radować, pozyskiwać z tego powodu radość i przyjemność. Każdy postrzega to co chce widzieć , ja Ci tego zabrać nie mogę :)
...Gra sie po to zeby wygrywac... - a ja ciagle na 'cmentarzyku' z zespolem przegrywam a mamy ubaw z kamratami po pachy :)
Bathin:
--- Quote ---trawiator :
Ciekawe czy by mu tak dobrze poszło przeciwko cziterskiemu nasieniu jakim jest 'piekielna wiewióra' grająca na inei. ;)
--- End quote ---
Wczoraj cały czas grałem na Inei, ale nie spotkałem "piekielnej wiewióry":)
Nawet fajny serwer gdyby nie 22 sloty i kick w czasie gdy idę siusiu.
I żeby była jasność: Dla mnie największa frajda to fragi, dlatego zawsze grzecznie wszystkim odmawiam gdy pytają "czy nie chcę do klanu".
Nara
max.pl:
Specyfika gry polega na tym ze gra sie po to, azeby wygrac. Dlatego powstaj klany i turnieje. Ja jestem w IS w klanie , ale my juz nie gramy warów czy turniejów - dlaczego - poniewaz przyjelismy zasade ze nie musimy niczego udawadniac - i tak jestesmy na mapie 1 najlepsi. Ja taktuje gry sieciowe jak sport - dla mnie wygrana sie liczy - dla innych moze nie - No coz o gustach sie nie dyskutuje:D
AdikPL:
maxiu maxiu to nie IS i nie ich forum, a wiekszosc z nich nie wie co to nawet za gra. coo do tematu to ja gram dla zabicia czasu i nudy , oj bedzie buba
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version