Serwis RedOrchestra.pl > Uwagi do forum i do serwisu RedOrchestra.pl
Coś o tolerancji.
szpara16:
Ja tez sie z takim czyms spotykam, moze malo wiem o graniu w RO (gram niecaly miech) ale uwazam ze za takie bluzgi powinny konczyc sie banem. Nie mowie za ja tez jestem swiety i nie przeklinam ale to zdarza mi sie raz na jakis czas. A poza tym na serw wchodzi sie po to aby pograc i dobrze sie bawic, czyz nie!!! :)
_KaszpiR_:
rozroznic nalezy bluzgi od obrazania graczy, o ile za wymsknieta k... mozna wkleic 24 (do wieczora sobie nie pogra a to moze stresowac) o tyle jak najezda na kogos to oczywiscie dluzej.
ro ma niestety limit banow, i nie mozna tam siac jak w cs - gdzie znam przypadki kiedy ludzie dostaja bana za zbyt niski skill albo za zbyt wysoki....
Mysle nad zwiekszeniem adminow, i mysle ze RO Aster jak i INEA beda miala wyiecej graczy. Co z tego ze ktos ma pow 18 lat - sam zanam ludzi co maja 24 albo wiecej a sa chamami, a znam i 16latkow bardzo ogarnietych. Poza tym jak assassin wybanowal ekipe ludzi to mniej zaczelo grac ;D
Alex:
--- Quote ---_KaszpiR_ :
... Poza tym jak assassin wybanowal ekipe ludzi to mniej zaczelo grac ;D
--- End quote ---
Bez przesady. Jakoś nikt za nimi nie płakał. Jak będziesz się pieścił to porządku nigdy nie bedzie. Bo każdy lolek będzie wiedział, że na kicka się załapie lub na 24 godzinnego bana. A co do wieku adminów to mi wisi czy on będzie miał 9 czy 29 lat. To będzie Twój wybór i od tego czy dobrze wybierzesz będzie po części zależał swoisty prestiż serwerów. Czy gracz najpierw się zastanowi nad zbluzganiem innego wiedząc, że czeka go pewna kara, czy też "ulży" sobie wiedząc, ze admin i tak co najwyżej da mu kicka. Limitem banów też się nie ma co przejmować bo 30 graczy to tak na oko, jest połową wszystkich grających w Polsce w RO, łącznie z "niedzielnymi" graczami. Z tej połowy tylko część załapuje się na dłuższego bana.
SuicideCommando:
Cóż, Ja za taką przypadkową k***ę bym nie karał, w końcu jesteśmy na froncie ;). Co innego gdy na 15 słów ze 2 nie są przekleństwami, wtedy wiadomo że ma się do czynienia ze zwykłym młotkiem, tak samo jeśli zaczyna jegomość bluzgać innych graczy. Takie przypadkiem rzucone "***" nie razi Mnie w uszy, prawdę mówiąc nie zwracam na to uwagi, za dużo do roboty. Podkreślam, to tylko Moja subiektywna opinia.
Biały Orzeł:
Zgadzam się.Każdemu może się wyrwać.Nie można od razu popadać w skrajności.Chodzi o gadki typu "K... co za p... oszołom co on odp..." i tak w kółko zjebka za każdą nieudaną akcję delikwenta.Wiadomo jeśli ktoś tępo killuje swoich od razu na respie to ma się go chęć udusić i nawet opieprz się należy ale nie w sytuacji jak komuś po prostu nie idzie choć się stara.A po za tym do szału doprowadzają mnie głupie epitety za przypadkowe zabicie swojego.Tym bardziej jeśli za nie się przeprasza.A już szczytem jest usłyszenie czegoś od kogoś kto za parę minut sam zabija swojego.Żałosne:con
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version