Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Nowe jednostki do RO
daj5zl:
to bedzie czolg do darkest hour a tutaj tylko tak przetestowali na arad narazie
krv[PL]:
--- Quote ---daj5zl :
Nie rozumiem tego. Zamiast zrobic mardera II albo III ktore sa znacznie ciekawsze w wygladzie niz sdkfz 251 a nawet mozna bylo by je dodac do takich map jak bonderovo bo byly juz na froncie od 1942 roku to robia pojazd ktory w grze pewnie na respawnie bedzie ich mnostwo bo przeciez ten pojazd jest latwy do zniszczenia nie rozwazajac wogole tego ze tych pojazdow bylo bardzo malo i to pod koniec wojny. To moze juz odrazu niech zrobia sturmtigery tak ze w ciagu mapy wyjdzie ich z 10...
--- End quote ---
100% racji!! po cholere king tigery i inne tego typu zadkie scierwa!! nikomu nie odbieram nakladow jakie wkladaja w tego typu projekty... ale od strony historycznej wedlug mnie sa to pomysly poronione!!
daj5zl:
king tigery jeszcze moga byc :) byly juz od 1944 zreszta nawet T34/85 mogl go przebic z boku. Chodzilo mi o to ze niektorzy nie potrzebnie robia modele 3D takich czolgow jak sturmtiger ktore byly by w RO calkowicie niepotrzebne zamiast zrobic cos bardziej przydatnego...
krv[PL]:
chodzilo mi o rzadkosc .. ile ich wszyskich trafilo na front?? 200-300 (minus ten batalion co sie dostal w lapy ACz na stacji kolejowej :P) tak samo jestem przeciwny FG-42 nie dosc ze spadochroiarski to chyba i tak 5k sztuk zrobionych!! ja jestem za sukami... i PTRSem :D o i jeszcze jak by zrobili sprzecik from USA z landlessu :) no ale jak wyjda jakies mody to zaadaptuja(chyba) shermany na wschodnia strone :D (rozmazylem sie :P)
daj5zl:
No i przeciez oni ta rzadkosc zasymuluja w DH dajac king tigera np. 1 na cala bitwe albo z dlugim respawnem. Z tego co czytalem na forum DH to tam i tak wiekszosc walk to bedzie PzIVH vs Sherman, nawet tygrysy i pantery beda rzadkoscia.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version