Linia frontu > Serwery Red Orchestra
INEA z Armored Beasts 2.06
_KaszpiR_:
--- Quote ---daj5zl :
To Ty nie rozumiesz. Moj poprzedni post nie mial na celu zwiekszenia slotow tylko mowie o tym ze dodanie kilku slotow wedlug mnie nie zwiekszylo by az tak pingu ze porobily by sie straszne lagi..
--- End quote ---
niestery ale kompletnie nie zrozumiales mojego wywodu
zwiekszenie slotow ma 2 efekty
- zwiekszenie pingow w RO, co mozna przezyc.
- lagi na pozostalych serwerach gry - call of duty 2 i enemy territory. tutaj nie bedzie pomiluj od strony tych gier - szczegolnie ET, gdzie gracze sa non stop, i w wykinu lagow od razu by wyskoczyli z pretensa czemu to RO ma wiecej slotow niz ET - przeciez maja do grania na tym serwerze rowne prawo jak gracze RO.
dzieki twoim propozycjom na RO moze i bylo by wiecej slotow ale bylyby lagi, co wiecej na jescze 2 innych serwerach bylby lagi. majac 1 procesor dwurdzeniowy obiciazony w 100% kazdy, nie da sie dac wiecej mocy jednemu programowi bez odjecia mocy innemu procesowi - procesor nie jest z gumy.
twoja propozycja jest taka: aby zrobic sobie troche lepiej (za cene paru niewygod), dokopalbys innym.
Mati:
--- Quote ---daj5zl :
To Ty nie rozumiesz. Moj poprzedni post nie mial na celu zwiekszenia slotow tylko mowie o tym ze dodanie kilku slotow wedlug mnie nie zwiekszylo by az tak pingu ze porobily by sie straszne lagi..
--- End quote ---
No to źle myślisz. Nie dość, że w RO podczas grania czuło by się dyskomfort to jeszcze w innych grach, na tym samym serverze. Poza tym, Kaszpir daję Ci to do zrozumienia od kilku postów, ale jakoś nie dociera to do Ciebie.
daj5zl:
Mati nie badz taki przemadrzaly, ja poprostu mam swoje zdanie a nie ze tego nie rozumiem. Mimo ze serwer obsluguje inne gry wedlug mnie przy +2-4 slotach ping nie zwiekszylby sie znaczaco i to wszystko. Nie zalezy mi na tym zeby na tym serwerze bylo wiecej slotow. Poprostu myslalem ze ten serwer bedzie mial mapy czolgowe z AB, a ze wzgledu na to ze ciezko jest przyciagnac ludzi na mapy czolgowe to 30 slotow to jest minimum zeby zachecilo gracza na serwer.
Mati:
Jeżeli Cię moja wypowiedź uraziła, to przepraszam :blush. Ja tylko daję do zrozumienia, że tak jak myślisz, niestety, ale się nie da zrobić. I tym, myślę, że można skończyć ten temat. :yes
Ja też chciałbym aby był jakis polski, dobry server z samymi mapami czołgowymi, taki jak Orel czy BlackDayJuly, ale na stan dzisiejszy nie ma co na to liczyc, a szkoda...
wiciu:
Hmm... ale ja wspomniałem o możliwości potestowania RO przy większej ilości slotów na INNEJ całkowicie pustej maszynie.
Jakoś ten wątek został przez was pominięty.
No coż... hehe.. niechaj więc będzie jak jest.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version