Linia frontu > Serwery Red Orchestra
INEA z Armored Beasts 2.06
Mati:
Wola ludu... Jeżeli zagłosują, to grają - proste.
Tak jak pisałem, "z tego wiem" będą dodane te mapy. Tak więc mogą, ale nie muszą.
Alex:
Masz aster z mcp i customami który stoi wiecznie pusty. a co do szukania przez ludzi map z AB+czołgowe to dziw, że tego astera nie mogą jakoś wykryć. Nie łudź się, że w przypadku gdy na serwer INEA zostaną dodane mapy typu orel czy black to ludzie zaraz będą na nie głosować. Dla mnie osobiście gra na tak wielkich mapach jak orel czy nawet blackday to strata czasu. dosłownie. jechać czołgiem przez 2 min. na jakąś kampę tylko po to aby zostać odstrzelonym i zaczynać od nowa tę "jazdę" to zupełny bezsens. Podejrzewam, że większość "starych" graczy woli "poganiać" z mp czy półautomatami na stalingradzie czy gdańsku. Zaczynając 4:4 grę na stalingradzie czy odessie po 5-6 min serwer jest już pełen. W przypadku zmiany mapy na czołgową (może oprócz oględowa) elekt jest odwrotny.
Znam kilku bardzo dobrych graczy którzy tak jak ja mapy "czołgowe" i tym samym serwery "czołgowe" omijają dość dużym łukiem i grę 1x w tygodniu na takim aradzie traktują jako przerywnik pomiędzy stalinem a stalinem lub odessą a gdańskiem.
ps. nim napisałem ten post Plonek i Mati dodali co nieco od siebie. Plonek ma 100% racji. A Mati ma pewnie dobre informacje co do dodania map czołgowych na serwer. Gracze znów po chwilowym powrocie na serwer INEA uciekną na dobre zachodnie serwery gdzie nie ma tego typu map czołgowych a gra się tylko na grywalnych mapach.
Mati:
Moja odp. była w stosunku do plonka, gdyby gracze wybrali daną mape. To czy będą głosować, czy nie, to ich sprawa.
Pfff... Gdańsk, Stalingrad, Odessa. Kurwicy dostaje jak mam grać po raz 10 w danym dniu te mapy. No ile można...
Czarny_[FH]_pl.:
hmm jesli dalej bedzie takie podejscie ludzi do map czolgowych to nie pozostanie nic innego jak przejsc na mod Forgoten Hope 2 ,jesli w koncu wyjdzie:)) a tak pozatym nie rozumiem naszych graczy gdyz jest juz stale zapelnionych nawet kilka zagranicznych serwow tylko!!! z mapami czolgowymi i modem AB + nowe rewelacyjne mapy gdzie na prozno szukac w mapowisku w sekcji download ale jest to chyba spowodowane tym ze sa to naprawde nowe mapy - status bety ale za to jakze grywalnych:)) Poza tym pokaz mi Alex inna gre gdzie tak mozna pozarzynac po sieci czolgami z drugiej wojny i to w nowej oprawie graficznej ,dlatego powtarzam nie rozumiem naszych graczy:))
Alex:
--- Quote ---Mati :
Moja odp. była w stosunku do plonka, gdyby gracze wybrali daną mape. To czy będą głosować, czy nie, to ich sprawa.
Pfff... Gdańsk, Stalingrad, Odessa. Kurwicy dostaje jak mam grać po raz 10 w danym dniu te mapy. No ile można...
--- End quote ---
Do znudzenia. Jak kogoś nudzi zawsze może isć na aster z czołgami.
A tak nawiasem mówiąc to Misiek mógłby dać jakiegoś vota z zapytaniem czy na INEi mają być mapy czołgowe czy też nie. Sprawa sama się rozwiąże i zdecydują ci dla których ten serwer (teoretycznie) został założony.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version