Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Cheat czy bug ?
viatrova:
pisze, ze przebiegl kawalek wiec go pewnie opuscil
Guz:
--- Quote ---Bathin :
(...)Mapa Stalingradkassel, ja jako czerwonoarmista, wybiegam sobie między budynki na naszym respie(...)
--- End quote ---
Spawn shield u ruskich konczy sie przy wejsciu do warhouse'a i tuz przed bocznymi drzwiami a w budynkach a raczej ruinach jest spawn shield - wielokrotnie sprawdzone w oczekiwaniu na meczyk :)
viatrova:
Tyle, ze ten spawn shield w takich rozmiarach dziala tylko jako pole minowe dla wroga - nie ochrania jednak w calej wielkosci od kulki przeciwnika. Oj dziwna ta gra dziwna ;)
Swoja droga - spotkal sie ktos z was z ewidentnym cheatem w ro? Ja mialem kilka dziwnych sytuacji ale raczej smierdzacych bugiem, fartem...
S!b!K:
--- Quote ---Swoja droga - spotkal sie ktos z was z ewidentnym cheatem w ro?
--- End quote ---
grałeś ze mną ??? XD
Pole minowe można w łatwy sposób obejść, ale nie na każdej mapce
plonek:
--- Quote ---Swoja droga - spotkal sie ktos z was z ewidentnym cheatem w ro? Ja mialem kilka dziwnych sytuacji ale raczej smierdzacych bugiem, fartem...
--- End quote ---
nie spotkałem sie nigdy z jakimiś nagminnymi cheatami(chociaż może to nawet nie były cheaty tylko bugi), ale najdziwniejsza rzecz spotkała mnie któregoś razu na lyes, jak chciałem szkopa zajść od tyłu(tylko bez skojarzeń:) ) i poczęstować kolbą, a on jak gdyby nigdy nic strzelał z MG do ruskich, gdy do niego podszedłem i stałem centralnie za nim zostałem nafaszerowany ołowiem z tego oto MG który był wycelowany do przodu :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version