Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
RMF MOD!
pastor44:
Witam
Wlasnie przed chwilką zobaczylem na oficjalnym forum ten mod
zapowiada sie bardzo ciekawie i zajmuje 618MB!
Wlasnie jestem w trakcie sciagania, po odpaleniu i przetestowaniu powiem coś więcej :D
http://www.redorchestragame.com/forum/showthread.php?t=18262 sami zobaczcie!!!
Wrona:
Ja też właśnie ściągam. Tylko obawiam się, że będzie językowo kaszana, bo ten Japończyk na forum pisze przez translator. Mam nadzieję, że będzie jakieś readme po angielsku. Bo ich stronka z downloadem jest po dżapońsku... Edit: Właśnie ściągnąłem. W archiwum jest tylko to, co należy wkleić do folderu gry... :(( Zero readme... no, zobaczymy czy nie zrobi to rozpierduchy w grze...
Popatrzcie na screeny:
http://www.redorchestragame.com/forum/showthread.php?t=18262 u dołu pierwszego postu
A tu są filmiki z moda: http://www.youtube.com/profile?user=RIKUSYO0426
Niektórzy Niemcy wyglądają troche szmaciarsko, coś jak czasami nasi polscy żołnierze widziani na dworcu - spodnie inny wzór, kurtka inny... Tylko że polscy bojcy mają do tego zazwyczaj gustowną plastikową reklamówkę w garści, albo zamiast plecaka 'wyfasowanego' jakiś cywilny... no i te kiepskiej jakości sprane drelichy (drę-lichy)
Sorry za to, ale przykro mi jak patrzę na mundury i ekwipunek wojaków z Bundeswehr'y przyjeżdżających w moje strony na poligon, a potem spotkam polskiego żołnierza.
krv[PL]:
--- Quote ---Wrona :
Niektórzy Niemcy wyglądają troche szmaciarsko, coś jak ...- spodnie inny wzór, kurtka inny...
--- End quote ---
tak to juz jest na wojnie.... (nie jak na filmach,rekonstrukcjach i propagandowkach ew. plakatach :D)
ja mam pytanie takie... a mianowcie sciagam tego moda... i..?? co na kazdym serwie nim moge grac czy tylko na wybranych??
Desperat:
a ja sie zastanawiam czy sciagac... jeszcze poczekam na wiecej postow ktore umocnią mnie przekonają do sciągnięcia tego otóz moda :) :D:D :yes
Wrona:
No i pograłem sobie jakies pół godzinki na europejskim serwerze [PzDF]RO#3 Realwar Server 85.14.218.188:7757 - pingi przyzwoite, tzn na mojej radiówce 85, mod działa jako mutator, czyli jego obecność w folderze gry nie przeszkadza w grze na standardowych serwerach i nie zakłóca działania moda AB.
Trzeba przyznać - ciekawe doświadczenie, skórki wyglądają interesująco, prowadzenie ognia z czołgu jest sprytnie pomyślane - żeby przeładować działo trzeba trzymać cały czas wciśnięty fire, zredukowano recoil, można nosić tylko 1 panzerfausta na raz, dowódca ma zarówno granaty dymne jak i "wybuchowe", dym dłużej się utrzymuje, ciężkie czołgi jeżdzą wolniej... w zasadzie nie pograłem dużo i tylko Arad i Koenigsplatz, ale nie żałuję ściągnięcia i mogę polecić wam ze spokojnym sumieniem.
Jedyny bug jaki zauważyłem, to rozmycie wizji na sekundkę przy wyciąganiu broni. przy strzale jest to zrozumiałe (tak, tak - długa seria = coraz większe rozmycie, 1 strzał = krótkotrwałe) Za to MG może w tym modzie bardziej 'przygniatać ogniem' - koleś leżący pod ostrzałem nie przyceluje precyzyjnie, bo rozmycie wizji na to nie pozwoli. Zassijcie i zobaczcie sami!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version