Linia frontu > Serwery Red Orchestra

lol

<< < (12/14) > >>

Alex:

--- Quote ---_KaszpiR_ :
...
- skill, czyli poziom  graczy. nie wiem wszakze jak jest na zachodzie - po rpsotu jak mam czas grac to wole isc na polskie serwery, ale wydaje mi sie ze w poslce jak sie spotka kilka osob z klanow to coz, ale poziom jest wysoki i nastepuje rzez niewinatek. sam wiem jakie to uczucie ciagle dostawac w dupe , zanim dobiegniesz juz umierasz, troche sie czlowiek stresuje.
...

--- End quote ---

Ja to widzę odrobinę inaczej - przy niskim skilu graczy po prostu nie chce się grać. Nie trzeba wchodzic na serwer, wystarczy spojrzeć na podgląd serwera. Jeżeli nie ma na nim nikogo grającego w jakimś klanie (choć to nie jest regułą; wystarczy, że będzie kilku "starych" graczy) to raczej idzie się na serwer na którym grają chłopaki z fmj, core czy innych klanów. Żadną przyjemnością jest patrzenie jak na odessie grający niemcami biegną "bronić" apartamentów czy skweru graczeskaja pomimo tego, że te są już nie do odbicia. Albo sytuacja gdy prawie pada headquaters a 5 loli siedzi na wieży dawno zdobytej przez rosjan. Podobne sytuacje zdażają się na prawie każdej mapie.

--- Quote ---Wawer:

Ja wczoraj grałem od 21:30 do 23:30 i serwer był prawie pełen. Myślę, że gracze wrócą.

--- End quote ---

Wątpię. :/

YankeSmgn:
Watpisz ? A serwer pelny.

Alex:
Wiem, bo sam z asssasinem, sibikiem, guzem i mariuszem weszliśmy trochę pograć na "standardach".

Wawer:
Teraz na asterze jest 20/24 więc chyba źle nie jest:D

Wrona:
Tak, byłem przed godziną na 'normalnym' Asterze i źle nie było, ale wyszedłem, bo ciekawe mapki już "przeszły" i do wyboru (wrrrrr) pozostało 4 sztuki - reszta nieaktywna.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version