Linia frontu > Serwery Red Orchestra
lol
Wrona:
Prawie na pewno nie przejdzie, bo zbyt wielu jest takich (ja też), którzy lubią się trochę przewietrzyć po kilku godzinach spędzonych we wnętrzu stalowej bestii - a na obiad była znowu grochówka!
A co do wyważenia stron i map - ma nie być tego w modzie do RO "Darkest Hour" - po prostu realizm. Jeżeli jakaś strona miała w danej bitwie, czy starciu miażdżącą przewagę, to tak też będzie w grze. Da to możliwość poczucia na własnej skórze dramatu.
slowak111:
--- Quote ---Wrona :
A co do wyważenia stron i map - ma nie być tego w modzie do RO "Darkest Hour" - po prostu realizm. Jeżeli jakaś strona miała w danej bitwie, czy starciu miażdżącą przewagę, to tak też będzie w grze. Da to możliwość poczucia na własnej skórze dramatu.
Masz racie Wrona. Ja lubię jak druga strona ma przewagę. Trzeba wtedy bardzej sie starać , kombynować , skradać się i jest wienksza satysfakcia jak się wygra. Nielubię szybko a bez problemu wygrac , bo to nuda.
Przepraszam za błendy.
--- End quote ---
Alex:
--- Quote ---Wrona :
--- End quote ---
Wątpię czy to będzie grywalne. Jeżeli będą jeszcze zachowane proporcje sił i uzbrojenia (niby realizm) to kto będzie chciał grać w 10 osobowej drużynie niemców bez czołgów mając przeciwko sobie 20 sołdatów + tanki. Już teraz często się zdaża, że z teamu wyraźnie słabszego uciekają gracze, a nowi wchodzący do gry wybierają silniejszą stronę.
--- Quote ---slowak111 :
Ja lubię jak druga strona ma przewagę. Trzeba wtedy bardzej sie starać , kombynować , skradać się i jest wienksza satysfakcia jak się wygra. Nielubię szybko a bez problemu wygrac , bo to nuda.
--- End quote ---
Oj Słowak, satysfakcja jest bez wątpienia większa ale musisz nauczyć się skradać jak tygrys :D i atakować szybko jak Bruce Lee :p. Skradanie najlepiej zacząć od własnego respa i tutaj po "nauki" zgłoś się do Assasina. On zawsze czołga się od swojego respa zacierając za sobą w dodatku ślady.
slowak111:
--- Quote ---Alex :
Już teraz często się zdaża, że z teamu wyraźnie słabszego uciekają gracze, a nowi wchodzący do gry wybierają silniejszą stronę.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No uciekają. Ale to nie gracz. To ....... Wiesz co. Ty tez tak robysz?
--- End quote ---
Oj Słowak, satysfakcja jest bez wątpienia większa ale musisz nauczyć się skradać jak tygrys :D i atakować szybko jak Bruce Lee :p. Skradanie najlepiej zacząć od własnego respa i tutaj po "nauki" zgłoś się do Assasina. On zawsze czołga się od swojego respa zacierając za sobą w dodatku ślady.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No i się ucze. Cały czas. Zabi mnie 100 razy a ja się 101 razy urodzę z chenćią zabić cie chociaż raz. Na pewno nieuciekne .
PrezesOi:
Jakies szanse na zmiane mapcycla (customy+mcp na customie, standardy wydane przez tripwire na "flagowym") i usuniecie ograniczenia votowania maplisty?
Bo teraz nie daje sie grac. Jak nie mapa z kosmosu na ktorej pustki, to mapy zostawiane "na koniec" votowania, na których pustki.
CUSTOMY DO CUSTOMYSTANU!
Albo dac te MCP mapy nawet ale USUNAC ograniczenia votowania.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version