Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
MOD pancerny
Wrona:
Autor Orela się do tej pory nie odezwał, ale coś mi się wydaje, że w praktyce nikt nikogo się nie pyta o zgodę na modyfikacje map... Jeśli tylko zostawi się wiadomość, kto jest autorem "podstawki", to co to kogo gila...
Czarny_[FH]_pl.:
Andych a wiec tak jest to serwer_FKS#4/TANK MAPS w/Armored Beasts 2.05 ! - FKMOD.COM IP:212.187.208.143:7757
Jest jeszcze taka opcja Dodaj Favorit:))) Ja odpalilem wszystkie serwery na necie i po kolei poswiecilem z 15 minut i powybieralem recznie po kolei serwy z armored beasts 2.05 i dodalem do favorit i tylko z tego poziomu odpalam gre:)) Naliczylem 14 serwow z modem:))
Amizaur:
Dziekuje za oferte serwera na ktorym można coś przetestować, bardzo się przyda do 2.06 gdzie dodam debug mode, pokazywanie obliczen penetracji i uszkodzen na ekranie. Bedzie to mogł właściciel serwera włączyć i wyłączyć przez plik .ini. Z tym że do zmiany parametrów kontakt z włascicielem będzie mi potrzebny jako że chyba restart serwera jest potrzebny po każdej zmianie...
Podobnie z prędkościa pocisków. Rozrzut też można tak modyfikować ale tej opcji wole nie udostępniać jako że nie życzę sobie żeby każdy ustawiał jaki mu się podoba np. 4x większy...
Czarny_[FH]_pl.:
Dokladnie o boze jeszcze tego by brakowalo aby sobie sami zmieniali rozrzuty to by bylo gorzej od Vaniili:)))
daj5zl:
Noi mamy nowa wersje. Główne cechy to poprawione dźwięki penetracji, naprawiony bug z pociskami HE, ładowanie pocisków na "R". Reszta w linku poniżej
http://www.redorchestragame.com/forum/showthread.php?t=18550
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version