Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
MOD pancerny
daj5zl:
Trzeba spopularyzowac te serwery na ktorych jest ten mod a wtedy beda czesciej sie ludzie na nich pojawiac, pare dni temu np. na serwerze RGN (72.243.113.5:7757) gralem z 25 graczami. Wiec jest to mozliwe z tym ze tam sa troche lagi. Ludzie lubia wchodzic na serwery gdzie jest mapa OREL wiec dlatego przydalby sie taki serwer aster tylko z mapami czolgowymi. Inny serwer to [FLOT] (64.34.172.21:7779), wchodzcie na nie czasem to inni tez beda wchodzic. Jak bedzie np. 15 graczy na tych serwerach to wtedy sie wejdzie na FKS i trzeba im powiedziec ze jezeli chca zobaczyc jak wygladaja prawdziwe walki pancerne to niech wejda na te serwery. Ja juz tak robilem i ci co przetestowali tego moda byli zachwyceni.
Andych:
--- Quote ---daj5zl :
ale tam moze byc tylko max 12 osob... a na taki nikt nie bedzie wchodzil. Ludzie siedza na serwerach z 32 graczami i nie chce im sie szukac innych bo jest im tam dobrze. Najpierw musi byc jakis dobry serwer dopiero potem mozna zapraszac tam ludzi zeby juz ztamtad nie wychodzili
--- End quote ---
Jakie 12, od zawsze byl na 32 z mala przerwa na 24 :)
Czarny_[FH]_pl.:
Fajnie ze na asterze jest mods armord beasts 2.05 ale na tym koniec:(Obojetnie kiedy nie wejde to zawsze ludzie wala sie zaciekle na kolby , bagnety albo na mapach wybitnie dla piechurow a to z modem jest malo wspolnego:)) Dopoki nie beda mapy TYPOWO pancerne tak jak wspomnial kolega daj5zl to duzo osob bedzie szukac tankow na innych serwerach a szkoda :))) Kolega wymienil tylko dwa serwery grywalne dla tankow z tym modem bo istnieja juz od jakiegos czasu i raczej tylko tego tematu sie trzymaja i przez to maja swoich Stalych bywalcow. Aster ma szanse byc TRZECIM serwerem rozpoznawalnym na scenie swiatowej RO ale jak wspomnialem musi to byc typowa pancerka a ludzie sami przyjda:)))
Amizaur:
To może ktoś jakąś mapę dedykowaną pancerną machnie ? Ja nie mam talentu do tego...
Spytam ViVida czy zgodzi się żeby postawić Muddy Tigers ze zmodowanymi czołgami (trzeba by ją wczytać do edytora i zamienić czołgi które sprawiały kłopoty na zmodowane wersje). Spytajcie autora Orel (zna go ktoś?) czy można zmodyfikować dając T-34/85 i IS-2 na Oreł, mogłaby ciekawa gra na większych odległościach być z tego. Taki Orel 44 albo 45. Można IS-2m uzyć wtedy i Tygrysa late z celownikiem TZF9c. Albo zabrać Tygrysy i Pantery i Oreł 42 zrobić, też ciekawsze niż T-34/76 na Tygrysa (bez przewagi ilościowej 10:1). To wszystko łatwe jest (zmiana rodzaju czołgów) ale musicie popytać autorów map o zgodne to zrobie takie modyfikacje. Ja spytam autora Muddy Tigers Vivida.
P.S. Ten serwer na 12 osob gdzie nikogo nie ma to jaki ma adres ? Nie zauważyłem go...
P.S.2 A od "zmuszania" kogokolwiek do postawienia moda na serwerze to na pewno nie ja jestem. To gracze głosują nogami...
Andych:
Ad. PS - [PL]Bailedfighters=[www.warbirds.pl]= :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version