Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

MOD pancerny

<< < (25/33) > >>

Wrona:
Amizaur: Jest zgoda Slashbota na modyfikację jego mapy Orel pod AB wraz z ofertą pomocy przy korektach!!! Wysłałem do Ciebie PM.

Pisze między innymi:

--- Quote from: Slashbot ---...If you
want some advice on optimising it then PM me, but otherwise go ahead and
make the changes you need to. I would like to see it optimised for the
AB mut, what do you have in mind?...
--- End quote ---

daj5zl:
Amizaur narazie zrobil sobie przerwe od AB i nie wiem czy wogole zajrzy do tego PM-a. Ale powiedzial ze bedzie zagladal na oficjalnej stronie RO wiec tam mu wyslij PMa a najlepiej emaila jesli masz. Takze nie wiem czy to bedzie wogole potrzebne bo Quietus juz dostal pozwolenie na modyfikacje Orel i toczy sie dyskusja na temat dodania tylko 1 tygrysa na forum, prawdopodobnie wstawi tylko 1.

http://www.redorchestragame.com/forum/showthread.php?t=18761

Czarny_[FH]_pl.:
A nie lepiej byloby wsadzic jeszcze dodatkowo pantery i dziala samobiezne Su-122 i Su-152 :)) Wiem marzenia scietej glowy ale wtedy bysmy juz mieli prawdziwy Luk Kurski:))
Daj5zl pisales moze na forum do tworcow RO czy nie mogliby wlasnie stworzyc i dodac wyzej wymienionych dzial roskich w najblizszej przyszlosci?
Byloby to przeciez idealne polaczenie walk na froncie kurskim w polaczeniu z modem AB:))Dla mnie bylby to juz ideal i nie byloby problemu z odejmowaniem ciezkich maszyn niemieckich bo bylaby odpowiedz frontalna na tygrysy i pantery:))

daj5zl:
Nie ma co pisac o tym juz kazdy wie i zreszta tam caly czas pisza o tych pojazdach ze by sie przydaly na Orel. Model Su-122 juz jest gotowy dosyc od dawna ale tak odrazu dodac go do gry nie jest takie proste i to nie chodzi o to ze developerzy nie chca go dodac tylko albo cos jeszcze nie jest skonczone albo sa jakies problemy z dodaniem do gry. Zreszta Su-122 w 1943 i tak nie mialy pociskow AP, jedynie HC i HE a HC nie byly az takie dobre jesli chodzi o przebijalnosc, oczywiscie znacznie lepsze od HE ale i tak mialy klopoty z przebiciem przedniego pancerza Tygrysa. A Su-152 z tym swoim wielkim dzialem nie nadawal sie kompletnie do walk pancernych, to byla bron wsparcia zreszta tak jak Su-122... A co trzeba zrobic zeby dodac czolg do gry oprocz zrobienia modelu i tekstut to przeczytajcie post Amizaura, dobrze to opisal.
http://www.redorchestra.pl/forums.php?m=posts&p=7931#7931

Czarny_[FH]_pl.:
Co do su-122 to zgodze sie ze nie mial pociskow przeciwpancernych tylko Head-High Explosive Anti-tank co nie znaczy ze nie robilo kuku tygrysom w sprzyjajacych warunkach:))
Co do Su-152 to posiadal 10 pociskow przeciwpancernych APHE i z odleglosci 500m przebijal 125mm pod katem prostym takze nie bylo tak zle w porownaniu do 76mm:))
Co do zapytania odnosnie nowych modeli  to nie ma juz mozliwosci dodania zadnych pojazdow do Ro ,przeciez dojda teraz jakies badziewne BT-7 i inne dodatki  a to co potrzeba naprawde dodac to cisza:((

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version