Serwis RedOrchestra.pl > Uwagi do forum i do serwisu RedOrchestra.pl

Problem z zalogowaniem.

(1/3) > >>

AdRain:
Witam k**** jego mać

Jestem AdRain, 2 dni wchodziłem na to k**** s******* forum i pisałem sobie posty, teraz po tygodniu wchodze aby aby się zalogować i k**** popuszczać sobie j***** spamy...wpisuje wszystko dobrze pisze ze sotałem poprawnie zalogowany i wyrzuca mnie do strony głównej i pisze nadal "zaloguj się/zapomniales hasła/zarejestruj się/" tak to k**** jego mac mozna robic do usranej smierci ale i tak sie czlowiek nie zlaoguje, powinniscie chyba cosz tym zrobic

pozdrawiam k**** jego mac

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dopisek: Ocenzurował i wkleił użytkownik Eric - u mnie nie było problemów z zalogowaniem się na konto AdRaina.

Macias1973:
Ręce opadają.......pomijam kwestie problemów logowania. Ale sa inne formy grzecznosciowe załatwienia takich spraw.
Czepiam sie ale razi mnie cos takiego....

Goral:
Człowiek z takim słownictwem pewnie i umiejętności komputerowe ma cieńkie. Ciekawe jak mu się udało 6 postów napisać?

pastor44:
Ktos tu kiedys cosik wspomnial ze podczas Free Trial jest masa Noobów tudziez dzieciaków..
oto dobitny przykład...

ChaoS:

--- Quote ---pastor44 :
Ktos tu kiedys cosik wspomnial ze podczas Free Trial jest masa Noobów tudziez dzieciaków..
oto dobitny przykład...

--- End quote ---

Dokladnie.... zgadzam sie z toba. Dzieci i idioci off.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version