Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

nie wiem kto mnie zabil???

<< < (2/2)

Mati:
Otóż, nie wiem dokładnie o kogo chodzi, ale moi ludzi mieli problem z trafieniem pana o nicku "Pinker". A dokładniej "303_Pinker". Nie posądam nikogo o czity, ale jeżeli o tego pana chodzi też innym to byłby to dziwny zbieg okoliczności.

Yab_PL:
co do zgonow to tez mi sie tak zdazylo ze nie bylo info kto mnie zabil. Byl tylko obrazek pocisku i moja ksywa juz bez nicka osoby strzelajacej. I na 100001% nie bylo to przez jakiekolwiej ustawienia tk serwera

Andych:
Niestety program dopuszcza jednakowe nazwy graczy, czy np. tylko "~", kto wie moze i wstawienie spacji wystarczy w nazwie gracza, a wiec to bylo by normalne ze nic nie widac.
Ja sie na tym tez zlapalem, ale pozniej zobaczylem ze wlasnie byl to gracz o nazwie "~" :)

Whiplash:

--- Quote ---Yab_PL :
co do zgonow to tez mi sie tak zdazylo ze nie bylo info kto mnie zabil. Byl tylko obrazek pocisku i moja ksywa juz bez nicka osoby strzelajacej. I na 100001% nie bylo to przez jakiekolwiej ustawienia tk serwera

--- End quote ---

Mi też się raz tak zdarzyło ale to przez to że osoba strzelająca wyszła bądź ją kick'ło idealnie kiedy kula jest w locie i jeszcze nie doleciała do celu ;p takie dziwne zdarzenie

Yab_PL:
o jeszcze wczoraj tak mialem ze nie pokazywalo ani nie zliczalo mi niektorych fragow. Z reszta nie pokazywlo rozwniez kto kogo zabil. Moze bylo cos z ustawieniem serwa, ale nie sadze bo przewaznie wtedy byly wyswietlnae informacje o zgonach

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version