Serwis RedOrchestra.pl > Uwagi do forum i do serwisu RedOrchestra.pl

Zrobcie cos!!!!

<< < (2/3) > >>

_KaszpiR_:
ustaw sobie  profilu +2h

a layout uważam za przejrzysty, może torchę za prostokątny ale przywyczaiłem się, bardziej drastyczny layout jest do wyboru w profilu na forum.quakeworld.pl ale okazuje sie ze wiekszosc ludzi go uzywa mimo ze wyglada troche strzasznie, bo jest bardziej przekonujacy na dluzsza mete :D

a co do niedzialania forum jak cos edytujesz - to pewne jest tzn Wrong Parameter in URL, czyli system antyspamowy i anty kradzieżowy loginów na serwisie (bezpieczeństwo)
radą jest pisanie długich postów w zewnętrznym edytorze albo ctr+c przed wysłaniem (potem w razie czego zrobicz ctrl+v :) )

Zdzira:
dam jest masakra :P na qwcenter.net jest dużo ładniejszy.

co do ro.pl to się już totalnie przyzwyczaiłem. Jak pisze newsa i zajmuje mi to dużo czasu to zanim go wyślę kopiuje zawartość jak coś się popipczy to poprostu wklejam z powrotem zawartość i gicio :)

Damianx2x2:
No to ustawilem i dalej mi pokazuje godzine +02godziny :P Denerwujace jeszcze jest to ze nie ma ikonek pokazujących nowe posty, tylko zawsze patrze na godzine napisania postu

Plazma:
Mi tam dziala prawidlowo :D

Mati:

--- Quote ---Damianx2x2 :
(...) Denerwujace jeszcze jest to ze nie ma ikonek pokazujących nowe posty, tylko zawsze patrze na godzine napisania postu

--- End quote ---

Jak nie ma ? :) Przecież są plusiki ^^

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version