Linia frontu > Serwery Red Orchestra

Serwery RO Astera

<< < (12/17) > >>

kryszek:
Ej, czemu zmieniliście na asterze 1 na jedną rundę??:/ Ja dzisiaj po tygodniu wbijam do gry i nie zdąże sie rozgrzać i koniec mapki:P

AdikPL:
no mnie tez to dziwi , i jeszcze od  CiociOli  jakies głupie teksty dostaje jak sie zapytałem na serwie. ( miałem jej napisac cos tu ale  ...................... sie ustepuje )

trawiator:
Jak zwykle burak opcji w webadminie. Ustawiłem aby krovirog i balckdayjuly trwały 1 rundę a reszty map nie dotykałem. Okazuje się że jeśli mapa nie ma zdefiniowanej ilości rund to przejmuje tą wartość od poprzedniej która była grana ignorując ustawienia główne serwera. Tak też po BDJ lub KR została jedna runda. Po zmianie mapy powinno wrócić wszystko do normy, ustawiłem już odpowiednie limity dla reszty map.

kryszek:

--- Quote ---AdikPL :
no mnie tez to dziwi , i jeszcze od  CiociOli  jakies głupie teksty dostaje jak sie zapytałem na serwie. ( miałem jej napisac cos tu ale  ...................... sie ustepuje )

--- End quote ---

Tutaj się zgadzam,ze Ciocia zbyt miło nie odpowiedział,bo powiedziała coś typu "myslałam,ze to ty" gdy spytałes sie tylko kto pozmieniał na 1 rundę.

AdikPL:
ona ma na mnie alergie i nie potrafi nie odpowiedziec uszczypliwie , lub wogóle nic nie powiedziec .

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version