Linia frontu > Serwery Red Orchestra
Serwery RO Astera
Dziki_Koziol:
--- Quote ---Prawda taka ze najprawdopodobniej ilu jest zarejestrowanych aktywnych uzytkownikow na forum tyle będzie propozycji customów a złoty środek może nie każdemu odpowiadac i później znowu będzie buba bo temu i tamtemu nie spasowało
--- End quote ---
To przecież mówie, żeby każdy zainteresowany zaproponował jakąś mapę i z tych map poprzez głosowanie wyłoni się te które znajdą się na serwerze. Jakoś do tej pory tłumu chętnych nie widać.
Wawer:
Ja już dałem:
Hochburg i Lazur. Wiem, że nie wszystkim moga się podobać ale mnie akurat tak. No i jeszcze Aprilshowers ( czy jakoś tak)
Przy czym jestem za tym, żeby np Hochburg był grany przez 2 rundy a Aprilshowers przez 5.
Pozy tym ograniczyłbym ilość map customowych na serwerze do 10 -12. A po jakims czasie wywalałoby się 2 najmniej popularne i wstawiało nowe.
To oczywiście moja propozyzja. Niech nikt nie czuje się atakowany:p
Desperat:
Grey Ghosts Of War , FullMj ( chociaż grając już 5Vs5 jest troche ciasno ale kiedys gralem na publiku w 18 osób na tej mapie i byla kozacka rzeźnia :D :D) Aprilshowers, Budapest (uważam ze ta mapa spokojnie mogla by sie znalezc w standardach) Beach Assalut(?) Kaukasus SH, Pariser Platz ( pamietam ze byla dosc grywalna)
Moje propozyszyny :)
AdikPL:
Blitzkrieg V2, Koitos.
jelonek:
Kolno i Entweichen obowiązkowo :)
pozdr
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version