Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

zmiana modeli

(1/2) > >>

krv[PL]:
Mam pytanie czy znacie jakies stronki i czy wogule jest taka mozliwosc aby zmienic modele/soundy/itd w ro? chodzi mi o cos takiego jak banana lub editing center z doda (ja osobiscie w 3 gierach pod hla dod/s/css pozmienialem sobie w zasadzie wszysko (bo standardziaki sa zenujace w wykonaniu :/) w ro jest znacznie z tym lepiej ale jednak chcialbym miec jakis wybor :)

Wrona:
Hmm, z tego co widziałem wygląd postaci jest predefiniowany wraz z mapą - vide genialna i graficznie powalająca mapa Kolno beta.

krv[PL]:
czyli ze jak?? ze to jest wszysko ustalane przez tworce mapy?? bo mi osobiscie np: zalezalo by zeby przerobic (na moje potrzeby) kolor rosyjkich mundurow na kolor oliwkowy jak to mialo miejsce w realu... KLIK bardzo tez podobaja mi sie radzieckie palatki wiec to tez moglo by byc spoko w modelu jaki bym chcial :) (a wiec jezeli zmiana kolory na bardziej zielony wiec bym sobie utrudnial raczej.. zreszta w wiekrzosci przypadkow tak wybieralem w dodach ze raczej trudniej widac kamuflarze customowe niz orginalne :D wiec prosze o nie czepianie sie o ew. cziterswo :D)

Wrona:
Obawiam się, że to niemożliwe... Coś mi się zdaje, że VAC się przyczepi albo i co gorszego...

The Pianist:
W counter-strike nie było z tym problemu, i nie kończyło sie to banem  :) a w RO nie wiem, wydaje mi się ze mapy korzystaja z dostępnej w grze puli modeli i napewno jakaś zmiana jest możliwa, tylko pozostaje poroblem zgodności zmodyfikowanej wersji z tą dostępna na serwerach.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version